Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hipopótamos Embobados Linces Rapaces
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.4
hopeless Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Canda rent richting de bal. Piña verovert de bal door een tackle van achteren. Piña speelt de bal door. Klungelig pakt Navarro de bal. Navarro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipopótamos Embobados - Linces Rapaces 0:1

29e minuut.
Almanza is nu in balbezit. Carballo onderschept slim de pass. Carballo met een sublieme pass. Odio bereikt de bal nog maar net als eerste. Odio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Piña de bal. Piña met een sublieme pass. Montero is nu in balbezit. Navarro onderschept slim de pass. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Espinoza heeft problemen om de bal te vangen. Espinoza met een sublieme pass. Matamoros rent richting de bal. Carballo onderschept slim de pass. Carballo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hipopótamos Embobados - Linces Rapaces 1:1

45e minuut.
Loria geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iturralde met de inworp. Daar is Piña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piña geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipopótamos Embobados - Linces Rapaces 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hipopótamos Embobados 48%, Linces Rapaces 52%.
Hipopótamos Embobados - Linces Rapaces 1:2

62e minuut.
Carballo onderschept slim de pass. Carballo met een sublieme pass. Serrano rent richting de bal. Odio is nu in balbezit. Odio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hipopótamos Embobados - Linces Rapaces 2:2

66e minuut.
Montero passt de bal zonder na te denken. De Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. De Trinidad probeert naar een medespeler te passen. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ferguson heeft problemen om de bal te vangen. Biarnés is nu in balbezit. Met opzet legt Ferguson zijn tegenspeler op de grond. Ferguson krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Piña is nu in balbezit. Betancourt speelt de bal door. Ferguson heeft problemen om de bal te vangen. Odio is nu in balbezit. Odio draait met de bal, schiet en ... Velez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Canda met een sublieme pass. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña passt de bal met de wreef. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Almanza rent richting de bal. Almanza geeft de bal voor. Loria heeft problemen om de bal te vangen. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hipopótamos Embobados 59%, Linces Rapaces 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hipopótamos Embobados - Linces Rapaces 2:2