Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vampiros Asociados Monos Éticos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Flores met een sublieme pass. Lascarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascarez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vidales de bal. Vidales haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vampiros Asociados - Monos Éticos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vampiros Asociados 45%, Monos Éticos 55%.
Vampiros Asociados - Monos Éticos 0:1

49e minuut.
Sirias is nu in balbezit. Sirias met een sublieme pass. Botero rent richting de bal. Botero geeft een hoge lob. Abadía maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vampiros Asociados - Monos Éticos 1:1

53e minuut.
Carranza geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bermúdez met een snelle inworp. Pino is nu in balbezit. Pino geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Flores rent richting de bal. Pizarro onderschept slim de pass. Pizarro passt de bal met de wreef. Vidales bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sirias passt de bal met de wreef. Flores is nu in balbezit. Flores probeert naar een medespeler te passen. Abadía bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadía haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ramos met de inworp. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Osorio krijgt een gele kaart. Flores raakt geblesseerd tijdens het duel. Flores neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Batres geeft de bal voor. Rendon is nu in balbezit. Sirias begaat een overtreding. Rendon raakt geblesseerd tijdens het duel. Rendon komt bij de bal en schiet. Cervantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Almanza verovert de bal door een tackle van achteren. Almanza met een sublieme pass. Pizarro probeert de bal met de borst te controleren. Sirias rent richting de bal. Sirias schiet op doel. Venegas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vampiros Asociados - Monos Éticos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vampiros Asociados 48%, Monos Éticos 52%.
Vampiros Asociados - Monos Éticos 2:1