Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballos Hipnotizados Hipopótamos Embobados
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Carballo verovert de bal door een tackle van achteren. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo verovert de bal door een tackle van achteren. Carballo draait met de bal, schiet en ... Ruesga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Espinoza rent richting de bal. Arrieta rent richting de bal. Arrieta speelt de bal door. Rojas is nu in balbezit. Rojas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Biarnés bereikt de bal nog maar net als eerste. Biarnés met een sublieme pass. Daar is Greenwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odio rent richting de bal. Odio haalt uit met een fantastische trap. Ruesga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza passt de bal met de wreef. Ramírez heeft problemen om de bal te vangen. Odio bereikt de bal nog maar net als eerste. Odio draait met de bal, schiet en ... Ruesga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballos Hipnotizados - Hipopótamos Embobados 0:1

29e minuut.
Klungelig pakt Arrieta de bal. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta onderschept slim de pass. Arrieta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caballos Hipnotizados - Hipopótamos Embobados 1:1

31e minuut.
De Moreno is nu in balbezit. Pastora verovert de bal door een tackle van achteren. Pastora probeert naar een medespeler te passen. Carballo rent richting de bal. Carballo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Avalos rent richting de bal. Avalos geeft een lange en hoge pass. Montero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballos Hipnotizados 62%, Hipopótamos Embobados 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caballos Hipnotizados - Hipopótamos Embobados 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballos Hipnotizados 34%, Hipopótamos Embobados 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caballos Hipnotizados - Hipopótamos Embobados 1:1