Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monos Éticos Nevets FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Almanza geeft een hoge lob. Inworp. Giménez met een snelle inworp. Zavaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavaleta draait met de bal, schiet en ... Venegas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reyna springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Peralta rent richting de bal. Peralta speelt de bal door. Lascarez is nu in balbezit. Reyna verovert de bal door een tackle van achteren. Reyna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Inworp. Almanza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batres bereikt de bal nog maar net als eerste. Batres geeft een hoge lob. Vidales springt en kopt de bal. Arguello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Ballesteros is nu in balbezit. Ballesteros probeert naar een medespeler te passen. Reyna rent richting de bal. Reyna schiet op doel. Almanza kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Peralta onderschept slim de pass. Peralta passt de bal met de wreef. Zavaleta rent richting de bal. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Venegas met een harde bal richting middenveld. Peralta kopt de bal weg. Daar is Osorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavaleta rent richting de bal. Zavaleta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monos Éticos 56%, Nevets FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Monos Éticos - Nevets FC 0:0

52e minuut.
Rendon rent richting de bal. Zavaleta verovert de bal door een tackle van achteren. Zavaleta met een sublieme pass. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Almanza onderschept slim de pass. Daar is Rendon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavaleta rent richting de bal. Zavaleta draait met de bal, schiet en ... Venegas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavaleta is nu in balbezit. Reyna is nu in balbezit. Zavaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavaleta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pizarro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ballesteros met de inworp. Norton geeft de bal voor. Reyna springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monos Éticos 64%, Nevets FC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Monos Éticos - Nevets FC 0:0