Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ranas Resistentes Vampiros Asociados
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Nieto onderschept slim de pass. Nieto met een sublieme pass. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Flores onderschept slim de pass. Klungelig pakt Abadía de bal. Flores is nu in balbezit. Abadía is nu in balbezit. Abadía draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Arguedas de bal. Flores rent richting de bal. Flores passt de bal zonder na te denken. Abadía rent richting de bal. Abadía haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Resistentes - Vampiros Asociados 0:1

23e minuut.
Cervantes trapt de bal weg van het doel. Flores kopt de bal weg. Botero bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadía is nu in balbezit. Abadía draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Botero geeft een hoge lob. Godínez rent richting de bal. Tapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapia geeft de bal voor. Abadía springt en kopt de bal. De Lemos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abadía springt en kopt de bal. Mazza probeert de bal aan de voet te houden. Botero is nu in balbezit. Flores is nu in balbezit. Flores haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Botero controleert de bal met de borst. Sirias is nu in balbezit. Botero verovert de bal door een tackle van achteren. Cubillo rent richting de bal. Cubillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ranas Resistentes - Vampiros Asociados 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas Resistentes 56%, Vampiros Asociados 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ranas Resistentes - Vampiros Asociados 1:1

47e minuut.
Sirias met een sublieme pass. Lewis is nu in balbezit. Toro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toro krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Botero is nu in balbezit. Botero passt de bal in één keer door. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Tapia rent richting de bal. Lewis verovert de bal door een tackle van achteren. Lewis speelt de bal door. Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo schiet op doel. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Thomas de bal onder controle te krijgen. Botero rent richting de bal. Botero passt de bal in één keer door. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Mazza de bal. Mazza geeft de bal voor. Toro heeft problemen om de bal te vangen. Lewis rent richting de bal. Lewis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas Resistentes 34%, Vampiros Asociados 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ranas Resistentes - Vampiros Asociados 1:1