Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Linces Rapaces Caballos Hipnotizados
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 14.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Matamoros bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta onderschept slim de pass. Almanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta verovert de bal door een tackle van achteren. Arrieta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Harley heeft problemen om de bal te vangen. Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Serrano krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Avalos kopt de bal weg. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson geeft een hoge lob. Navarro is nu in balbezit. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Almanza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Navarro de bal. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro is nu in balbezit. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Linces Rapaces - Caballos Hipnotizados 1:0

20e minuut.
Almanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña is nu in balbezit. Piña geeft de bal voor. Daar is Navarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Piña speelt de bal door. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro passt de bal met de wreef. Iturralde rent richting de bal. Iturralde geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linces Rapaces 50%, Caballos Hipnotizados 50%.
Linces Rapaces - Caballos Hipnotizados 1:0

47e minuut.
Ramírez geeft een hoge lob. Inworp. Iturralde met een snelle inworp. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Ferguson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almanza is nu in balbezit. Arrieta verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Linces Rapaces - Caballos Hipnotizados 1:1

58e minuut.
Matamoros met een sublieme pass. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña met een sublieme pass. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña onderschept slim de pass. Piña probeert naar een medespeler te passen. Navarro rent richting de bal. Navarro schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Matamoros rent richting de bal. Matamoros passt de bal zonder na te denken. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro onderschept slim de pass. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linces Rapaces 46%, Caballos Hipnotizados 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Linces Rapaces - Caballos Hipnotizados 1:1