Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
6abo CD Resistentes
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 16.5
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Doeltrap. Jacobo trapt de bal weg. Pinnock kopt de bal weg. Quintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Calvo is nu in balbezit. Calvo probeert naar een medespeler te passen. Dompedro rent richting de bal. Dompedro draait met de bal, schiet en ... Quiróz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zorrilla kopt de bal weg. Quintero heeft problemen om de bal te vangen. Laitano rent richting de bal. Laitano schiet op doel. Fernández probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Calvo rent richting de bal. Laitano onderschept slim de pass. Laitano probeert naar een medespeler te passen. Quintero is nu in balbezit. Quintero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
6abo - CD Resistentes 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 6abo 53%, CD Resistentes 47%.
6abo - CD Resistentes 1:0

48e minuut.
Pinnock verovert de bal door een tackle van achteren. Laitano is nu in balbezit. Laitano passt de bal zonder na te denken. Quintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zorrilla geeft een hoge lob. Quintero controleert de bal met de borst. Loaiza is nu in balbezit. Quintero onderschept slim de pass. Quintero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Zorrilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pinnock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinnock met een sublieme pass. Quintero rent richting de bal. Quintero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Zorrilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agüero onderschept slim de pass. Agüero speelt de bal door. Dompedro rent richting de bal. Dompedro haalt uit met een fantastische trap. Muñoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 6abo 46%, CD Resistentes 54%.
6abo - CD Resistentes 1:0