Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Águilas Absortos Avispas Pesimistas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Fatjó met een sublieme pass. Casasola is nu in balbezit. Sainz verovert de bal door een tackle van achteren. Maxwell verovert de bal door een tackle van achteren. Maxwell schiet op doel. Alvarado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Maxwell onderschept slim de pass. Maxwell passt de bal in één keer door. Casasola is nu in balbezit. Casasola haalt uit met een fantastische trap. Alvarado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Absortos - Avispas Pesimistas 0:1

7e minuut.
Fatjó onderschept slim de pass. Fatjó passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Villalta de bal. Mairena onderschept slim de pass. Mairena haalt uit met een fantastische trap. Barquero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Inworp. Torrealba met de inworp. Fatjó bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales onderschept slim de pass. Canales geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatjó onderschept slim de pass. Fatjó speelt de bal door. Mairena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairena draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Garbanzo kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hurtado met de inworp. Canales rent richting de bal. Canales geeft een hoge lob. Barquero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Canales rent richting de bal. Fisher is nu in balbezit. Fisher geeft de bal voor. Canales rent richting de bal. Canales passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Fisher rent richting de bal. Mairena onderschept slim de pass. Canales is nu in balbezit. Mairena is nu in balbezit. Mairena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hurtado met de inworp. Arguello bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguello passt de bal in één keer door. Mairena rent richting de bal. Mairena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mena met de inworp. Fatjó rent richting de bal. Met opzet legt Canales zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Canales naar de kleedkamers voor een vroege douche. Fatjó raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fatjó kan niet meer verder spelen. Caravaca komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas Absortos 48%, Avispas Pesimistas 52%.
Águilas Absortos - Avispas Pesimistas 0:1

55e minuut.
Arguello verovert de bal door een tackle van achteren. Arguello probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt De La Torre de bal. Mairena rent richting de bal. Mairena haalt uit met een fantastische trap. Paal!

60e minuut.
Arguello bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher onderschept slim de pass. Fisher met een sublieme pass. Casasola is nu in balbezit. Casasola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Pinnock rent richting de bal. Pinnock geeft een lange en hoge pass. Arguello kopt de bal weg. Klungelig pakt Casasola de bal. Casasola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Absortos - Avispas Pesimistas 0:2

74e minuut.
Quintanilla onderschept slim de pass. Quintanilla met een sublieme pass. Fernández is nu in balbezit. Mairena onderschept slim de pass. Mairena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Absortos - Avispas Pesimistas 1:2

76e minuut.
Caravaca rent richting de bal. Caravaca met een sublieme pass. Klungelig pakt Casasola de bal. Casasola draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sainz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Villareal zal de hoekschop nemen. Quintanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasola verovert de bal door een tackle van achteren. Casasola haalt uit met een fantastische trap. Alvarado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Absortos - Avispas Pesimistas 1:3

86e minuut.
Caravaca speelt de bal door. Maxwell rent richting de bal. Maxwell speelt de bal door. Casasola rent richting de bal. Casasola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas Absortos 54%, Avispas Pesimistas 46%.
Águilas Absortos - Avispas Pesimistas 1:3