Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escarabajos Admirados Lobos Rabiosos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Hudson verovert de bal door een tackle van achteren. Hudson met een sublieme pass. Klungelig pakt Acosta de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Admirados - Lobos Rabiosos 0:1

14e minuut.
Daar is Orlich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hudson verovert de bal door een tackle van achteren. Hudson met een sublieme pass. Acosta is nu in balbezit. Acosta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Fonseca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Laguna met een snelle inworp. Hudson is nu in balbezit. Hudson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Orbando trapt de bal weg van het doel. Daar is Urzay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hudson rent richting de bal. Hudson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De La Espriella geeft de bal voor. Inworp. Androver zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escarabajos Admirados 63%, Lobos Rabiosos 37%.
Escarabajos Admirados - Lobos Rabiosos 0:1

47e minuut.
Orbando geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rubio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hudson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova geeft een lange en hoge pass. Acosta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laguna is nu in balbezit. Laguna haalt uit met een fantastische trap. Paal!

57e minuut.
Granados rent richting de bal. Hudson rent richting de bal. Hudson met een sublieme pass. Acosta rent richting de bal. Acosta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Rubio rent richting de bal. Rubio geeft een hoge lob. Klungelig pakt Granados de bal. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Varela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Arguedas passt de bal in één keer door. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzay is nu in balbezit. Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Urzay controleert de bal met de borst. Urzay speelt de bal door. Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Hudson is nu in balbezit. Hudson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Castellón passt de bal in één keer door. Acosta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fonseca. Acosta raakt geblesseerd tijdens het duel. Urzay wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Márquez kopt de bal weg. Arguedas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguedas geeft een hoge lob. Daar is Hansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hansen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Escarabajos Admirados - Lobos Rabiosos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escarabajos Admirados 57%, Lobos Rabiosos 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Escarabajos Admirados - Lobos Rabiosos 1:1