Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rinocerontes Éticos CD Seremos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Osborne rent richting de bal. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Drummond is nu in balbezit. Drummond schiet op doel. Marín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Guerrero passt de bal in één keer door. Lonnis rent richting de bal. Lonnis passt de bal met de wreef. Drummond rent richting de bal. Drummond draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Stephens kopt de bal weg. Caravaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanchope tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wanchope krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Osborne is nu in balbezit. Lonnis onderschept slim de pass. Lonnis probeert naar een medespeler te passen. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero geeft een hoge lob. Marín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Salgado is nu in balbezit. Lonnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonnis met een sublieme pass. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond draait met de bal, schiet en ... Marín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Pozuelo met een sublieme pass. Bell is nu in balbezit. Méndez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bell is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ugalde met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rinocerontes Éticos 45%, CD Seremos 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rinocerontes Éticos - CD Seremos 0:0

59e minuut.
Lonnis is nu in balbezit. Lonnis geeft de bal voor. Eduarte probeert de bal aan de voet te houden. Drummond rent richting de bal. Drummond draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Quintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozuelo verovert de bal door een tackle van achteren. Pozuelo geeft een lange en hoge pass. Drummond is nu in balbezit. Drummond draait met de bal, schiet en ... Marín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rinocerontes Éticos - CD Seremos 1:0

79e minuut.
Caravaca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Brizuela de bal. Brizuela passt de bal zonder na te denken. Alcázar rent richting de bal. Alcázar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pozuelo speelt de bal door. Lonnis is nu in balbezit. Lonnis met een sublieme pass. Drummond rent richting de bal. Drummond schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rinocerontes Éticos - CD Seremos 2:0

90e minuut.
Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero geeft een lange en hoge pass. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond verovert de bal door een tackle van achteren. Drummond draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rinocerontes Éticos 58%, CD Seremos 42%.
Rinocerontes Éticos - CD Seremos 2:0