Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ànecs Adictes Emprenyadors amb Botes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Taulats is nu in balbezit. Moliné verovert de bal door een tackle van achteren. Moliné probeert naar een medespeler te passen. Faugerat is nu in balbezit. Faugerat haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Capella heeft problemen om de bal te vangen. Capella geeft de bal voor. Guillemot kopt de bal weg. Guillemot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillemot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Calbó speelt de bal door. Boada is nu in balbezit. Boada speelt de bal door. Colell bereikt de bal nog maar net als eerste. Colell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ànecs Adictes 54%, Emprenyadors amb Botes 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ànecs Adictes - Emprenyadors amb Botes 0:0

59e minuut.
Daar is Montoliu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galí met de inworp. Boada bereikt de bal nog maar net als eerste. Boada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ànecs Adictes - Emprenyadors amb Botes 1:0

64e minuut.
Boada bereikt de bal nog maar net als eerste. Busqué onderschept slim de pass. Montellà begaat een overtreding. Montellà krijgt een gele kaart. Busqué is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Busqué zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Guillemot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillemot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Bevià passt de bal met de wreef. Busqué bereikt de bal nog maar net als eerste. Montellà met een sublieme pass. Boada is nu in balbezit. Boada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ànecs Adictes - Emprenyadors amb Botes 2:0

84e minuut.
Bevià passt de bal met de wreef. Montellà bereikt de bal nog maar net als eerste. Montellà probeert naar een medespeler te passen. Colell bereikt de bal nog maar net als eerste. Colell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ànecs Adictes 41%, Emprenyadors amb Botes 59%.
Ànecs Adictes - Emprenyadors amb Botes 2:0