Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coets Meravellosos Caminants amb espardenyes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.4
average Schieten poor
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Martínez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bestué probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bestué. Bestué krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Baixenc onderschept slim de pass. Farrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fans schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fans krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Castellbò onderschept slim de pass. Cairat is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castellbò. Cairat raakt geblesseerd tijdens het duel. Bestué met een snel genomen vrije trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Segura met een sublieme pass. Fans probeert naar een medespeler te passen. Ugalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugalde draait met de bal, schiet en ... Moles probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gallaudí neemt de hoekschop. Zurdo geeft de bal voor. Klungelig pakt Franc de bal. Fans is nu in balbezit. Fans draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Fans rent richting de bal. Fans geeft de bal voor. Klungelig pakt Moles de bal. Ugalde rent richting de bal. Ugalde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Castellbò bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellbò geeft een hoge lob. Franc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestué bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestué haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coets Meravellosos 54%, Caminants amb espardenyes 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coets Meravellosos - Caminants amb espardenyes 0:0

46e minuut.
Martínez passt de bal met de wreef. Cairat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bestué rent richting de bal. Pintat verovert de bal door een tackle van achteren. Pintat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Fans verovert de bal door een tackle van achteren. Fans met een sublieme pass. Queval rent richting de bal. Ugalde onderschept slim de pass. Ugalde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coets Meravellosos 44%, Caminants amb espardenyes 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coets Meravellosos - Caminants amb espardenyes 0:0