Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Re@l M@drid BlackWolves
up2str Tactiek pret m2
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
69.8 gemiddelde waardering 70.1
excellent Schieten outstanding
formidable Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


4e minuut.
Alii speelt de bal door. Rus rent richting de bal. Rus passt de bal met de wreef. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Dayı passt de bal met de wreef. Robacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Robacki passt de bal zonder na te denken. Cojucari rent richting de bal. Cojucari haalt uit met een fantastische trap. Järdler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Re@l M@drid - BlackWolves 0:1

12e minuut.
Konieczko passt de bal zonder na te denken. Alii speelt de bal door. Nemere bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez rent richting de bal. Jiménez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Alii is nu in balbezit. Castanda verovert de bal door een tackle van achteren. Castanda geeft een lange en hoge pass. Cojucari is nu in balbezit. Cojucari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Smakaj verovert de bal door een tackle van achteren. Cornovan rent richting de bal. Crişciuc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crişciuc krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Smakaj is nu in balbezit. Smakaj geeft de bal voor. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus geeft een lange en hoge pass. Nemere springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Re@l M@drid - BlackWolves 1:1

37e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Kieft rent richting de bal. Kieft geeft een hoge lob. Pascal rent richting de bal. Pascal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nemere kopt de bal weg. Dayı is nu in balbezit. Gałek begaat een overtreding. Gałek krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Štrapenskas geeft de bal voor. Klungelig pakt Crişciuc de bal. Pascal is nu in balbezit. Pascal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Re@l M@drid - BlackWolves 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Re@l M@drid 47%, BlackWolves 53%.
Re@l M@drid - BlackWolves 1:2

49e minuut.
Štrapenskas geeft een lange en hoge pass. Gałek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Re@l M@drid - BlackWolves 1:3

52e minuut.
Cornovan geeft de bal voor. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałek begaat een overtreding. Gałek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

53e minuut.
Alii speelt de bal door. Chełmicki controleert de bal met de borst. Robacki probeert naar een medespeler te passen. Pascal rent richting de bal. Pascal draait met de bal, schiet en ... Järdler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cornovan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pascal springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Nemere is nu in balbezit. Castanda speelt de bal door. Cojucari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojucari haalt uit met een fantastische trap. Järdler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Re@l M@drid - BlackWolves 1:4

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Järdler niet meer kan verder spelen. Martea komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Crişciuc passt de bal zonder na te denken. Wende bereikt de bal nog maar net als eerste. Wende passt de bal zonder na te denken. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Gasper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Alii geeft de bal voor. Nemere controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sesa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pascal is nu in balbezit. Pascal draait met de bal, schiet en ... Martea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Alii passt de bal met de wreef. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus heeft problemen om de bal te vangen. Rus geeft een hoge lob. Nemere maakt een snoekduik en kopt de bal. Gasper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Alii speelt de bal door. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus geeft een hoge lob. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Re@l M@drid - BlackWolves 2:4

87e minuut.
Crişciuc met een snelle inworp. Alii bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesa begaat een overtreding. Sesa krijgt een gele kaart. Alii raakt geblesseerd tijdens het duel. Alii zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nemere krijgt zijn hoofd ertegen. Gasper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Smakaj met een sublieme pass. Pascal rent richting de bal. Cojucari rent richting de bal. Cojucari haalt uit met een fantastische trap. Martea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Re@l M@drid - BlackWolves 2:5

90e minuut.
Robacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Robacki passt de bal met de wreef. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal haalt uit met een fantastische trap. Martea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Re@l M@drid - BlackWolves 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Re@l M@drid 46%, BlackWolves 54%.
Re@l M@drid - BlackWolves 2:6