Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aurora Borealis FC Dacia Buiucani
Фурсов Tactiek like a 4-3-E-2D
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
65.1 gemiddelde waardering 74.6
excellent Schieten incredible
formidable Passen formidable
formidable Verdedigen incredible


2e minuut.
Fraguglia geeft de bal voor. Vilche rent richting de bal. Movilescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Movilescu krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Marcola geeft een hoge lob. Klungelig pakt Płocharski de bal. Landaeta rent richting de bal. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Glon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Oster kopt de bal weg. Vilche probeert de bal met de borst te controleren. Milanesi begaat een overtreding. Vilche raakt geblesseerd tijdens het duel. Marazza komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Rybnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gîrbaciu zal de hoekschop nemen. Oster springt en kopt de bal. Rybnik bokst de bal weg.

16e minuut.
Herbski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turchetto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Marazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazza passt de bal in één keer door. Oster is nu in balbezit. Oster schiet op doel. Rybnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora Borealis - FC Dacia Buiucani 1:0

26e minuut.
Temunović geeft de bal voor. Rodríguez rent richting de bal. Płocharski onderschept slim de pass. Leggeri geeft de bal voor. Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal. Glon bokst de bal weg. Chudnovsky rent richting de bal. Landaeta onderschept slim de pass. Landaeta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aurora Borealis - FC Dacia Buiucani 1:1

27e minuut.
Marazza speelt de bal door. Barigozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barigozzi met een sublieme pass. Vilche rent richting de bal. Vilche draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Movilescu geeft de bal voor. Marazza kopt de bal weg. Marcola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oster verovert de bal door een tackle van achteren. Oster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora Borealis - FC Dacia Buiucani 2:1

38e minuut.
Gîrbaciu speelt de bal door. Barigozzi rent richting de bal. Turchetto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turchetto krijgt een gele kaart. Barigozzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marazza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oster krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Inworp. Leggeri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fraguglia rent richting de bal. Temunović onderschept slim de pass. Temunović geeft een hoge lob. Glon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aurora Borealis 47%, FC Dacia Buiucani 53%.
Aurora Borealis - FC Dacia Buiucani 2:1

46e minuut.
Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez geeft een hoge lob. Temunović rent richting de bal. Temunović geeft een lange en hoge pass. Landaeta springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Herbski geeft een hoge lob. Inworp. Turchetto met de inworp. Leggeri rent richting de bal. Leggeri geeft de bal voor. Glon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aurora Borealis - FC Dacia Buiucani 2:2

53e minuut.
Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbski begaat een overtreding. Landaeta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Turchetto met een snel genomen vrije trap. Temunović geeft een lange en hoge pass. Rodríguez springt en kopt de bal. Glon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Valenza is nu in balbezit. Valenza geeft een hoge lob. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora Borealis - FC Dacia Buiucani 2:3

62e minuut.
Temunović passt de bal zonder na te denken. Turchetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetto passt de bal in één keer door. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez schiet op doel. Glon bokst de bal weg.

65e minuut.
Leggeri geeft een lange en hoge pass. Chudnovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Landaeta. Chudnovsky wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

67e minuut.
Turchetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetto probeert naar een medespeler te passen. Temunović rent richting de bal. Temunović geeft de bal voor. Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen. Glon bokst de bal weg.

68e minuut.
Fraguglia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leggeri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Temunović geeft een lange en hoge pass. Landaeta springt en kopt de bal. Glon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora Borealis - FC Dacia Buiucani 2:4

74e minuut.
Marcola geeft de bal voor. Gîrbaciu is nu in balbezit. Hanefioglu begaat een overtreding. Hanefioglu krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez passt de bal met de wreef. Fraguglia onderschept slim de pass. Temunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Temunović geeft een lange en hoge pass. Glon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta is nu in balbezit. Rodríguez is nu in balbezit. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora Borealis - FC Dacia Buiucani 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aurora Borealis 55%, FC Dacia Buiucani 45%.
Aurora Borealis - FC Dacia Buiucani 2:5