Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 19:22
  • Competitiewedstrijd: Divizia A.01
  • Stadion: Toloaca
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 28157
Sasa, Grisa si Ion FC Besiktas Chisinau
532D Tactiek 3412 - fix
59% Balbezit 41%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
59.2 gemiddelde waardering 47.3
excellent Schieten solid
excellent Passen solid
excellent Verdedigen good


7e minuut.
Cobuşcian kopt de bal weg. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Budeanu. Darcourt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gawryś wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gawryś rent richting de bal. Gawryś geeft een hoge lob. Gîrlean kopt de bal weg. Pinatto is nu in balbezit. Pinatto haalt uit met een fantastische trap. Crisco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Darcourt is nu in balbezit. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś passt de bal in één keer door. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo schiet op doel. Crisco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Darcourt rent richting de bal. Darcourt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - FC Besiktas Chisinau 1:0

24e minuut.
Xydous heeft problemen om de bal te vangen. Xydous met een sublieme pass. Daar is Savoia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savoia draait met de bal, schiet en ... Hořínek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sasa, Grisa si Ion - FC Besiktas Chisinau 1:1

26e minuut.
Barajas is nu in balbezit. Barajas passt de bal zonder na te denken. Pletosu speelt de bal door. Savoia rent richting de bal. Savoia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ricardo kopt de bal weg. Budeanu is nu in balbezit. Darcourt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Darcourt krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Domján geeft een hoge lob. Darcourt kopt de bal weg. Daar is Gîrlean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Domján passt de bal met de wreef. Hadač met een sublieme pass. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo schiet op doel. Crisco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Budeanu de bal. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - FC Besiktas Chisinau 2:1

33e minuut.
Məhərrəmov kan de bal niet met de borst controleren. Pletosu is nu in balbezit. Pletosu geeft de bal voor. Savoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Savoia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Məhərrəmov geeft een hoge lob. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Savoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous is nu in balbezit. Xydous draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Məhərrəmov probeert naar een medespeler te passen. Bajucov probeert naar een medespeler te passen. Owsianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous onderschept slim de pass. Xydous haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sasa, Grisa si Ion - FC Besiktas Chisinau 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasa, Grisa si Ion 46%, FC Besiktas Chisinau 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sasa, Grisa si Ion - FC Besiktas Chisinau 2:2

47e minuut.
Xydous controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Meigas neemt vlug de vrije trap. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo haalt uit met een fantastische trap. Crisco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - FC Besiktas Chisinau 3:2

48e minuut.
Cobuşcian heeft problemen om de bal te vangen. Cobuşcian geeft een lange en hoge pass. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt haalt uit met een fantastische trap. Crisco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - FC Besiktas Chisinau 4:2

53e minuut.
Gawryś met een sublieme pass. Pinatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinatto geeft de bal voor. Klungelig pakt Darcourt de bal. Darcourt schiet op doel. Crisco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ricardo rent richting de bal. Ricardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - FC Besiktas Chisinau 5:2

60e minuut.
Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous passt de bal met de wreef. Domján speelt de bal door. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Məhərrəmov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ricardo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hadač zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - FC Besiktas Chisinau 6:2

63e minuut.
Lütfəliyev geeft een hoge lob. Daar is Putreşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xydous is nu in balbezit. Xydous schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - FC Besiktas Chisinau 6:3

66e minuut.
Bajucov passt de bal zonder na te denken. Savoia is nu in balbezit. Savoia passt de bal in één keer door. Xydous is nu in balbezit. Xydous draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ricardo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barajas. Ricardo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hadač met een snel genomen vrije trap. Domján is nu in balbezit. Domján passt de bal met de wreef. Ricardo rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Domján neemt de hoekschop. Məhərrəmov probeert de bal met de borst te controleren. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Meigas passt de bal zonder na te denken. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś passt de bal met de wreef. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pletosu is nu in balbezit. Pletosu geeft een lange en hoge pass. Putreşu heeft problemen om de bal te vangen. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - FC Besiktas Chisinau 6:4

86e minuut.
Barajas probeert naar een medespeler te passen. Bajucov is nu in balbezit. Bajucov passt de bal met de wreef. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasa, Grisa si Ion - FC Besiktas Chisinau 6:5

87e minuut.
Xydous geeft een hoge lob. Meigas is nu in balbezit. Savoia verovert de bal door een tackle van achteren. Xydous is nu in balbezit. Xydous haalt uit met een fantastische trap. Hořínek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasa, Grisa si Ion 40%, FC Besiktas Chisinau 60%.
Sasa, Grisa si Ion - FC Besiktas Chisinau 6:5