Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Fortrading Meridian` Rezina `Aroma` Anenii Noi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Colbasiuc met de inworp. Corotaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Curcenco rent richting de bal. Corotaş onderschept slim de pass. Corotaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Celpan met een sublieme pass. Klungelig pakt Colbasiuc de bal. Colbasiuc probeert naar een medespeler te passen. Bătrînu is nu in balbezit. Bătrînu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Glovan de bal. Colbasiuc rent richting de bal. Glovan begaat een overtreding. Glovan krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Zamfir met een snelle inworp. Maiuc is nu in balbezit. Butchin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butchin krijgt een gele kaart. Maiuc raakt geblesseerd tijdens het duel. Maiuc wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Celpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Celpan passt de bal zonder na te denken. Glovan is nu in balbezit. Colbasiuc onderschept slim de pass. Colbasiuc speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mediaş is nu in balbezit. Corotaş onderschept slim de pass. Corotaş passt de bal in één keer door. Bătrînu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bătrînu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Fortrading Meridian` Rezina 57%, `Aroma` Anenii Noi 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Fortrading Meridian` Rezina - `Aroma` Anenii Noi 0:0

55e minuut.
Brehuleţ met de inworp. Maiuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiuc geeft een lange en hoge pass. Zamfir rent richting de bal. Zamfir met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Mediaş speelt de bal door. Butchin is nu in balbezit. Butchin passt de bal in één keer door. Maiuc is nu in balbezit. Maiuc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Oţel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maiuc rent richting de bal. Maiuc schiet op doel. Oţel rent richting de bal. Oţel schiet op doel. Cerbadji kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Maiuc draait met de bal, schiet en ... Ariton kopt de bal weg. Tabîrţă probeert de bal aan de voet te houden. Maiuc is nu in balbezit. Maiuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Fortrading Meridian` Rezina - `Aroma` Anenii Noi 1:0

86e minuut.
Cosiac met een sublieme pass. Macoveiciuc rent richting de bal. Macoveiciuc probeert naar een medespeler te passen. Bătrînu rent richting de bal. Bătrînu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
`Fortrading Meridian` Rezina - `Aroma` Anenii Noi 1:1

88e minuut.
Colbasiuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Colbasiuc speelt de bal door. Daar is Bătrînu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bătrînu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Fortrading Meridian` Rezina - `Aroma` Anenii Noi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Fortrading Meridian` Rezina 39%, `Aroma` Anenii Noi 61%.
`Fortrading Meridian` Rezina - `Aroma` Anenii Noi 1:2