Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Acorex Wine Holding` Orhei Speranta Nisporeni
Normal Tactiek Stefan Stoica
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 42.7
slecht Schieten solide
slecht Passen solide
zwak Verdedigen solide


3e minuut.
Fedorchea geeft een hoge lob. Daar is Copiţa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andruh bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruh schiet op doel. Colteniuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Acorex Wine Holding` Orhei - Speranta Nisporeni 0:1

5e minuut.
Buciunci is nu in balbezit. Misail onderschept slim de pass. Misail geeft de bal voor. Daar is Fedorchea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedorchea geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Fedorchea passt de bal zonder na te denken. Daar is Mororaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naranji speelt de bal door. Andruh bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruh schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
`Acorex Wine Holding` Orhei - Speranta Nisporeni 0:2

8e minuut.
Sluţchi onderschept slim de pass. Sluţchi speelt de bal door. Daar is Eremiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andruh bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Naranji probeert naar een medespeler te passen. Beliţchi is nu in balbezit. Andruh onderschept slim de pass. Andruh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Acorex Wine Holding` Orhei - Speranta Nisporeni 0:3

15e minuut.
Andruh is nu in balbezit. Andruh passt de bal in één keer door. Mororaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mororaş draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Calmas rent richting de bal. Naranji verovert de bal door een tackle van achteren. Naranji met een sublieme pass. Andruh is nu in balbezit. Andruh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cerlat geeft de bal voor. Andruh kopt de bal weg. Mororaş is nu in balbezit. Mororaş schiet op doel. Colteniuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Acorex Wine Holding` Orhei - Speranta Nisporeni 0:4

24e minuut.
Inworp. Malaneţchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ciacanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naranji rent richting de bal. Naranji geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
M`Hadhebi geeft de bal voor. Andruh heeft problemen om de bal te vangen. Andruh probeert naar een medespeler te passen. Mororaş is nu in balbezit. Mororaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
M`Hadhebi met de inworp. Prodan rent richting de bal. Prodan passt de bal in één keer door. Andruh is nu in balbezit. Andruh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Naranji de bal. Naranji passt de bal zonder na te denken. Andruh bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruh schiet op doel. Colteniuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Acorex Wine Holding` Orhei - Speranta Nisporeni 0:5

39e minuut.
Daar is Mororaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mororaş met een sublieme pass. Fedorchea geeft een hoge lob. Andruh maakt een snoekduik en kopt de bal. Colteniuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Acorex Wine Holding` Orhei - Speranta Nisporeni 0:6

41e minuut.
Ciacanu is nu in balbezit. Mororaş verovert de bal door een tackle van achteren. Mororaş passt de bal met de wreef. Andruh kan de bal niet met de borst controleren. Andruh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Naranji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naranji geeft de bal voor. Beliţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruh onderschept slim de pass. Andruh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Acorex Wine Holding` Orhei - Speranta Nisporeni 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Acorex Wine Holding` Orhei 84%, Speranta Nisporeni 16%.
`Acorex Wine Holding` Orhei - Speranta Nisporeni 0:7

47e minuut.
Mororaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mororaş geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Beliţchi de bal. Andruh bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Acorex Wine Holding` Orhei - Speranta Nisporeni 0:8

50e minuut.
Fedorchea is nu in balbezit. Fedorchea geeft de bal voor. Copiţa kopt de bal weg. Daar is Ciacanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naranji speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Eremiţă geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. M`Hadhebi met de inworp. Naranji heeft problemen om de bal te vangen. Naranji geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Andruh kopt de bal weg. Mororaş is nu in balbezit. Copiţa verovert de bal door een tackle van achteren. Andruh bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ciacanu heeft problemen om de bal te vangen. Naranji speelt de bal door. Mororaş is nu in balbezit. Mororaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Acorex Wine Holding` Orhei - Speranta Nisporeni 0:9

62e minuut.
Daar is Naranji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerlat is nu in balbezit. Cerlat geeft een hoge lob. Klungelig pakt Andruh de bal. Andruh draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Fedorchea rent richting de bal. Beliţchi is nu in balbezit. Fedorchea verovert de bal door een tackle van achteren. Fedorchea geeft een hoge lob. Mororaş springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Colteniuc trapt de bal weg van het doel. Eremiţă controleert de bal met de borst. M`Hadhebi bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Hadhebi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mororaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mororaş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Colteniuc met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Macarineţ de bal. Macarineţ geeft een lange en hoge pass. Mororaş rent richting de bal. Mororaş haalt uit met een fantastische trap. Colteniuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Acorex Wine Holding` Orhei - Speranta Nisporeni 0:10

75e minuut.
Andruh is nu in balbezit. Naranji is nu in balbezit. Naranji passt de bal met de wreef. Andruh is nu in balbezit. Andruh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mororaş rent richting de bal. Mororaş draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Copiţa kopt de bal weg. Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Andruh de bal. Andruh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Acorex Wine Holding` Orhei - Speranta Nisporeni 0:11

79e minuut.
Sluţchi rent richting de bal. Inworp. Misail met de inworp. M`Hadhebi rent richting de bal. M`Hadhebi geeft een hoge lob. Colteniuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Acorex Wine Holding` Orhei 79%, Speranta Nisporeni 21%.
`Acorex Wine Holding` Orhei - Speranta Nisporeni 0:11