Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`CMC-Knauf` Străşeni `Laredonax` Ungheni
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.4
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Dibîc bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassermann begaat een overtreding. Dibîc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arbuz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cobirman is nu in balbezit. Cobirman geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Bzovi verovert de bal door een tackle van achteren. Vassermann onderschept slim de pass. Vassermann haalt uit met een fantastische trap. Cimirinschi kopt de bal weg. Cangaş heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Şnaider rent richting de bal. Şnaider draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corcodică met een snelle inworp. Bzovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassermann verovert de bal door een tackle van achteren. Vassermann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Broneţchi passt de bal met de wreef. Daar is Gramşpul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordei rent richting de bal. Broneţchi onderschept slim de pass. Broneţchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gordei bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibîc onderschept slim de pass. Dibîc met een sublieme pass. Broneţchi is nu in balbezit. Broneţchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dibîc is nu in balbezit. Jenulichin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dibîc raakt geblesseerd tijdens het duel. Corcodică zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Iojiţă kopt de bal weg. Gheţoi heeft problemen om de bal te vangen. Dibîc rent richting de bal. Dibîc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `CMC-Knauf` Străşeni 56%, `Laredonax` Ungheni 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`CMC-Knauf` Străşeni - `Laredonax` Ungheni 0:0

60e minuut.
Vassermann kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Idriciu de bal onder controle te krijgen. Gafeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafeli draait met de bal, schiet en ... Daar is Cangaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doroş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Vassermann is nu in balbezit. Corcodică verovert de bal door een tackle van achteren. Corcodică met een sublieme pass. Broneţchi is nu in balbezit. Broneţchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `CMC-Knauf` Străşeni 52%, `Laredonax` Ungheni 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`CMC-Knauf` Străşeni - `Laredonax` Ungheni 0:0