Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Farm Expo` Călăraşi `Floarea Soarelui` Sîngerei
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cioroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioroi haalt uit met een fantastische trap. Bolofa probeert de bal aan de voet te houden. Cioroi rent richting de bal. Cioroi haalt uit met een fantastische trap. Verdîş bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Călăraşi - `Floarea Soarelui` Sîngerei 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Farm Expo` Călăraşi 52%, `Floarea Soarelui` Sîngerei 48%.
`Farm Expo` Călăraşi - `Floarea Soarelui` Sîngerei 0:1

64e minuut.
Untu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Negruş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolofa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolofa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Klungelig pakt Ciacanu de bal. Cotenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotenco geeft een lange en hoge pass. Cobzarenco is nu in balbezit. Cobzarenco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Osadciuc is nu in balbezit. Negruş onderschept slim de pass. Negruş met een sublieme pass. Cioroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioroi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Volîneţ kopt de bal weg. Klungelig pakt Meică de bal. Cobzarenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobzarenco draait met de bal, schiet en ... Aculov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
`Farm Expo` Călăraşi - `Floarea Soarelui` Sîngerei 1:1

81e minuut.
Brusenschi speelt de bal door. Meică rent richting de bal. Meică geeft een lange en hoge pass. Cioroi rent richting de bal. Cioroi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ganziuc passt de bal in één keer door. Cobzarenco heeft problemen om de bal te vangen. Meică is nu in balbezit. Cobzarenco verovert de bal door een tackle van achteren. Cobzarenco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Farm Expo` Călăraşi - `Floarea Soarelui` Sîngerei 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Farm Expo` Călăraşi 54%, `Floarea Soarelui` Sîngerei 46%.
`Farm Expo` Călăraşi - `Floarea Soarelui` Sîngerei 2:1