Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Moldvama Grup` Anenii Noi `Acorex Wine Holding` Taraclia
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Başinschi rent richting de bal. Artenie onderschept slim de pass. Gangan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirilenco rent richting de bal. Chirilenco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Luşan is nu in balbezit. Filioglo onderschept slim de pass. Filioglo met een sublieme pass. Başinschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Başinschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ghidirim passt de bal zonder na te denken. Daar is Haratniuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motroi is nu in balbezit. Haratniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Haratniuc haalt uit met een fantastische trap. Belomoin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Klungelig pakt Gangan de bal. Artenie is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Başinschi. Başinschi krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Inworp. Baburin met een snelle inworp. Haratniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Haratniuc schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pîrnău de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Moldvama Grup` Anenii Noi - `Acorex Wine Holding` Taraclia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Moldvama Grup` Anenii Noi 51%, `Acorex Wine Holding` Taraclia 49%.
`Moldvama Grup` Anenii Noi - `Acorex Wine Holding` Taraclia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Moldvama Grup` Anenii Noi 44%, `Acorex Wine Holding` Taraclia 56%.
`Moldvama Grup` Anenii Noi - `Acorex Wine Holding` Taraclia 0:1