Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosterman FC Barrett FC
MW DESCENDERAS! Tactiek MEC T
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
51 gemiddelde waardering 56.8
solide Schieten uitstekend
solide Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Kekić speelt de bal door. Nantes is nu in balbezit. Məhərrəmov rent richting de bal. Nantes verovert de bal door een tackle van achteren. Nantes draait met de bal, schiet en ... Cuciniello bokst de bal weg.

17e minuut.
Żebro passt de bal zonder na te denken. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts probeert naar een medespeler te passen. Ben Slimane is nu in balbezit. Ben Slimane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Doeltrap. Cuciniello trapt de bal weg van het doel. Vidal probeert naar een medespeler te passen. Kekić rent richting de bal. Kekić geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosterman FC - Barrett FC 0:1

27e minuut.
Dagerlund kopt de bal weg. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal met een sublieme pass. Watts rent richting de bal. Watts geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nantes springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosterman FC - Barrett FC 0:2

32e minuut.
De Leo verovert de bal door een tackle van achteren. De Leo geeft een hoge lob. Orlygsson rent richting de bal. Orlygsson geeft een hoge lob. Nantes springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kotyrba passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Məhərrəmov de bal. Arslantaş is nu in balbezit. Arslantaş geeft een hoge lob. Dagerlund springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosterman FC - Barrett FC 1:2

41e minuut.
Kekić geeft een hoge lob. Rupnik verovert de bal door een tackle van achteren. Żebro kopt de bal weg. Ben Slimane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Slimane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De Leo geeft de bal voor. Inworp. Żebro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ben Slimane de bal. Ben Slimane schiet op doel. Cuciniello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosterman FC 60%, Barrett FC 40%.
Bosterman FC - Barrett FC 1:2

47e minuut.
Kekić passt de bal in één keer door. Vidal is nu in balbezit. Vidal geeft de bal voor. Ben Slimane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Slimane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Żebro rent richting de bal. Żebro passt de bal zonder na te denken. Kekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekić geeft de bal voor. Ben Slimane springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekić passt de bal met de wreef. Vidal met een sublieme pass. Nantes rent richting de bal. Nantes haalt uit met een fantastische trap. Cuciniello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Hiele geeft de bal voor. Dagerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumont tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dumont krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Orlygsson kopt de bal weg. Watts is nu in balbezit. Watts passt de bal zonder na te denken. Hiele heeft problemen om de bal te vangen. Nantes is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Vidal rent richting de bal. Məhərrəmov onderschept slim de pass. Məhərrəmov geeft een hoge lob. Dagerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bosterman FC - Barrett FC 2:2

77e minuut.
Kotyrba schiet op doel. Altamirano probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arslantaş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dagerlund springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Altamirano geeft een hoge lob. Inworp. Fiordalisi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arslantaş is nu in balbezit. Arslantaş geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kotyrba passt de bal met de wreef. Dumont rent richting de bal. Toyotoshi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Toyotoshi krijgt een gele kaart.

89e minuut.
De Leo geeft een hoge lob. Inworp. Watts met de inworp. Ben Slimane is nu in balbezit. Ben Slimane haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosterman FC 61%, Barrett FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bosterman FC - Barrett FC 2:2