Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Galactico$ L. N. Davout CF
ENG-W Tactiek Lejeune
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
63.5 gemiddelde waardering 61
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


6e minuut.
Niemiec geeft een lange en hoge pass. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy passt de bal in één keer door. Mehaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehaković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galactico$ - L. N. Davout CF 1:0

23e minuut.
Godoy passt de bal met de wreef. Santacruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santacruz passt de bal zonder na te denken. Mehaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehaković schiet op doel. Willock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Patanè met een sublieme pass. Eğilmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Eğilmez probeert naar een medespeler te passen. Doria bereikt de bal nog maar net als eerste. Doria haalt uit met een fantastische trap. Acuña bokst de bal weg. Daar is Niemiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Niemiec verovert de bal door een tackle van achteren. Niemiec geeft een hoge lob. Löwinger kan de bal niet met de borst controleren. Mehaković is nu in balbezit. Mehaković haalt uit met een fantastische trap. Willock bokst de bal weg.

41e minuut.
Puska is nu in balbezit. Puska passt de bal met de wreef. Eğilmez is nu in balbezit. Eğilmez geeft de bal voor. Velicu krijgt zijn hoofd ertegen. Acuña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Tihilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Tihilä geeft een hoge lob. Mehaković is nu in balbezit. Mehaković draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galactico$ - L. N. Davout CF 2:0

45e minuut.
Santacruz met een sublieme pass. Syväniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Syväniemi passt de bal met de wreef. Gołaszewski is nu in balbezit. Gołaszewski schiet op doel. Willock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Gołaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodinger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gołaszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mehaković legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Willock maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galactico$ - L. N. Davout CF 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Galactico$ 45%, L. N. Davout CF 55%.
Los Galactico$ - L. N. Davout CF 3:0

48e minuut.
Eğilmez rent richting de bal. Eğilmez speelt de bal door. Patanè speelt de bal door. Bodinger geeft de bal voor. Velicu maakt een snoekduik en kopt de bal. Acuña bokst de bal weg.

51e minuut.
Eğilmez geeft een hoge lob. Doria controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Trebinjac neemt vlug de vrije trap. Daar is Eğilmez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eğilmez geeft een lange en hoge pass. Acuña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Velicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galactico$ - L. N. Davout CF 3:1

54e minuut.
Puska passt de bal zonder na te denken. Encinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Santacruz begaat een overtreding. Encinas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

56e minuut.
Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska passt de bal in één keer door. Bodinger rent richting de bal. Bodinger geeft een lange en hoge pass. Doria krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Gołaszewski rent richting de bal. Löwinger onderschept slim de pass. Löwinger geeft een hoge lob. Tihilä geeft een lange en hoge pass. Mehaković krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Tihilä speelt de bal door. Godoy rent richting de bal. Godoy geeft de bal voor. Mehaković maakt een snoekduik en kopt de bal. Willock maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galactico$ - L. N. Davout CF 4:1

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saag komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Syväniemi is nu in balbezit. Syväniemi geeft een lange en hoge pass. Galarza heeft problemen om de bal te vangen. Mehaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehaković schiet op doel. Willock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Doria heeft problemen om de bal te vangen. Montiel begaat een overtreding. Doria is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bogado komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Encinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Encinas speelt de bal door. Velicu rent richting de bal. Velicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galactico$ - L. N. Davout CF 4:2

75e minuut.
Galarza kopt de bal weg. Syväniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galactico$ - L. N. Davout CF 5:2

87e minuut.
Bodinger speelt de bal door. Klungelig pakt Eğilmez de bal. Eğilmez passt de bal met de wreef. Doria is nu in balbezit. Doria draait met de bal, schiet en ... Acuña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Galactico$ 50%, L. N. Davout CF 50%.
Los Galactico$ - L. N. Davout CF 5:2