Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tortu Fc Nicole Aniston
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Inworp. Cataldo met de inworp. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Irrazabal verovert de bal door een tackle van achteren. Irrazabal geeft een hoge lob. Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Díaz De Bedoya krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Castro de bal. Roa rent richting de bal. Roa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Valdez de bal onder controle te krijgen. Zelaya geeft een lange en hoge pass. Leguizamón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
López Moreira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelaya schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Castro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Castro kan niet meer verder spelen. Zaracho komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. López Moreira verovert de bal door een tackle van achteren. López Moreira speelt de bal door. Díaz De Bedoya is nu in balbezit. Díaz De Bedoya draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tortu Fc - Nicole Aniston 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tortu Fc 59%, Nicole Aniston 41%.
Tortu Fc - Nicole Aniston 1:0

61e minuut.
Dumot verovert de bal door een tackle van achteren. Dumot geeft de bal voor. Saguier heeft problemen om de bal te vangen. Roa rent richting de bal. Roa schiet op doel. Leguizamón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Dominguez Dibb met een snelle inworp. Argaña rent richting de bal. Argaña speelt de bal door. Díaz De Bedoya is nu in balbezit. Díaz De Bedoya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Díaz De Bedoya rent richting de bal. Díaz De Bedoya geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rivarola de bal onder controle te krijgen. López Moreira is nu in balbezit. López Moreira geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Tortu Fc - Nicole Aniston 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tortu Fc 57%, Nicole Aniston 43%.
Tortu Fc - Nicole Aniston 2:0