Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tacua Atlético stroner
Ta1 Tactiek 433
63% Balbezit 37%
15% Spel op eigen helft 85%
51 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 22.2
solid Schieten average
good Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Tchuř rent richting de bal. Tchuř met een sublieme pass. Kis-Molnár met een sublieme pass. Balicki is nu in balbezit. Balicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Panaite passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kis-Molnár de bal. Kis-Molnár speelt de bal door. Tchuř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuř draait met de bal, schiet en ... Méndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Tacua - Atlético stroner 1:0

6e minuut.
Mandotti rent richting de bal. Tchuř is nu in balbezit. Balicki heeft problemen om de bal te vangen. Balicki draait met de bal, schiet en ... Méndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tacua - Atlético stroner 2:0

16e minuut.
Panaite is nu in balbezit. Toper bereikt de bal nog maar net als eerste. Toper passt de bal met de wreef. Tchuř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuř haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rios is nu in balbezit. Tchuř verovert de bal door een tackle van achteren. Mandotti rent richting de bal. Tchuř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuř draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tchuř rent richting de bal. Tchuř geeft een hoge lob. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki schiet op doel. Méndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tacua - Atlético stroner 3:0

24e minuut.
Toper probeert naar een medespeler te passen. Tchuř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuř heeft problemen om de bal te vangen. Tchuř haalt uit met een fantastische trap. Méndez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tacua - Atlético stroner 4:0

25e minuut.
Pomatta passt de bal met de wreef. Albospino heeft problemen om de bal te vangen. Kis-Molnár probeert naar een medespeler te passen. Balicki is nu in balbezit. Balicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tănase geeft een lange en hoge pass. Balicki is nu in balbezit. Balicki geeft een lange en hoge pass. Tchuř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuř draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Kis-Molnár onderschept slim de pass. Kis-Molnár passt de bal in één keer door. Balicki rent richting de bal. Balicki schiet op doel. Méndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tacua - Atlético stroner 5:0

34e minuut.
Kis-Molnár speelt de bal door. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios rent richting de bal. Balicki onderschept slim de pass. Balicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Tchuř passt de bal met de wreef. Balicki heeft problemen om de bal te vangen. Balicki passt de bal in één keer door. Tchuř is nu in balbezit. Tchuř draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balicki rent richting de bal. Balicki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chaparro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Tacua - Atlético stroner 6:0

41e minuut.
Klungelig pakt Samaniego de bal. Panaite is nu in balbezit. Panaite passt de bal zonder na te denken. Mandotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandotti draait met de bal, schiet en ... Méndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Panaite rent richting de bal. Kis-Molnár is nu in balbezit. Kis-Molnár passt de bal met de wreef. Tchuř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuř draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Balicki rent richting de bal. Balicki passt de bal met de wreef. Tchuř is nu in balbezit. Tchuř draait met de bal, schiet en ... Méndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tacua 13%, Atlético stroner 87%.
Tacua - Atlético stroner 6:0

48e minuut.
Mandotti verovert de bal door een tackle van achteren. Tchuř bereikt de bal nog maar net als eerste. Toper met een sublieme pass. Mandotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tacua - Atlético stroner 7:0

49e minuut.
Panaite is nu in balbezit. Panaite met een sublieme pass. Toper probeert naar een medespeler te passen. Tchuř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuř draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pomatta geeft de bal voor. Samudio kopt de bal weg. Mistr probeert naar een medespeler te passen. Tchuř is nu in balbezit. Tchuř schiet op doel. Méndez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki schiet op doel. Méndez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Samudio geeft een hoge lob. Mandotti kopt de bal weg. Tchuř is nu in balbezit. Balicki is nu in balbezit. Balicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Méndez trapt de bal weg van het doel. Kis-Molnár rent richting de bal. Kis-Molnár passt de bal met de wreef. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tacua - Atlético stroner 8:0

55e minuut.
Mandotti is nu in balbezit. Kis-Molnár rent richting de bal. Kis-Molnár passt de bal met de wreef. Mandotti rent richting de bal. Mandotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki draait met de bal, schiet en ... Méndez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tacua - Atlético stroner 9:0

56e minuut.
Cataldo met een sublieme pass. Rioboo heeft problemen om de bal te vangen. Mendonca is nu in balbezit. Balicki is nu in balbezit. Balicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tacua - Atlético stroner 10:0

58e minuut.
Toper probeert naar een medespeler te passen. Balicki is nu in balbezit. Balicki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chaparro de bal onder controle te krijgen. Méndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Balicki passt de bal zonder na te denken. Tchuř rent richting de bal. Toper is nu in balbezit. Daar is Tchuř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchuř schiet op doel. Méndez bokst de bal weg. Balicki is nu in balbezit. Balicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mandotti heeft problemen om de bal te vangen. Mandotti draait met de bal, schiet en ... Tchuř controleert de bal met de borst. Mandotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandotti draait met de bal, schiet en ... Méndez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki verovert de bal door een tackle van achteren. Balicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tacua - Atlético stroner 11:0

74e minuut.
Panaite met een sublieme pass. Daar is Kis-Molnár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kis-Molnár passt de bal zonder na te denken. Balicki is nu in balbezit. Balicki schiet op doel. Méndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Balicki heeft problemen om de bal te vangen. Chaparro is nu in balbezit. Balicki verovert de bal door een tackle van achteren. Balicki haalt uit met een fantastische trap. Méndez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Balicki geeft de bal voor. Toper bereikt de bal nog maar net als eerste. Toper passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mandotti de bal. Mandotti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Doeltrap. Méndez trapt de bal weg. Kis-Molnár probeert naar een medespeler te passen. Balicki is nu in balbezit. Balicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tacua - Atlético stroner 12:0

86e minuut.
Tchuř rent richting de bal. Toper met een sublieme pass. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Toper passt de bal zonder na te denken. Mandotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandotti passt de bal in één keer door. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tacua 17%, Atlético stroner 83%.
Tacua - Atlético stroner 12:0