Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlackLions Deportivo Monos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Mersan heeft problemen om de bal te vangen. Heyn is nu in balbezit. Heyn speelt de bal door. Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackLions - Deportivo Monos 1:0

8e minuut.
Azucas rent richting de bal. Azucas passt de bal zonder na te denken. Rios rent richting de bal. Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mersan rent richting de bal. Mersan met een sublieme pass. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Laino rent richting de bal. Laino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Troche met een harde bal richting middenveld. Haedo Valdez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ozorio. Ozorio krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Gorostiaga verovert de bal door een tackle van achteren. Gorostiaga geeft de bal voor. Seiferheld kan de bal niet met de borst controleren. Seiferheld passt de bal in één keer door. Rios probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mereles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laino speelt de bal door. Klungelig pakt Brizuela de bal. Brizuela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Troche trapt de bal weg van het doel. Azucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Azucas probeert naar een medespeler te passen. Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlackLions 42%, Deportivo Monos 58%.
BlackLions - Deportivo Monos 1:0

52e minuut.
Gorostiaga verovert de bal door een tackle van achteren. Gorostiaga geeft een hoge lob. Rios kopt de bal weg. Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlackLions - Deportivo Monos 2:0

73e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Pacheco geeft een hoge lob. Mereles heeft problemen om de bal te vangen. Brizuela rent richting de bal. Brizuela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Solís met een harde bal richting middenveld. Ortuzar kopt de bal weg. Zavala heeft problemen om de bal te vangen. is nu in balbezit. haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ortuzar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ortuzar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zavala de bal. rent richting de bal. schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackLions - Deportivo Monos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlackLions 37%, Deportivo Monos 63%.
BlackLions - Deportivo Monos 2:1