Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC LaFarsa Ataque e Injusticia
AngelesYmainesD4 Tactiek E.M.H.
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 36.2
solid Schieten average
average Passen adequate
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Filuba kopt de bal weg. Voliotis probeert naar een medespeler te passen. López speelt de bal door. Hoàng Sĩ heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Sĩ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Aldermand geeft een lange en hoge pass. Voliotis is nu in balbezit. Voliotis probeert naar een medespeler te passen. López rent richting de bal. López haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Florenciañez geeft een lange en hoge pass. López probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hoàng Sĩ de bal. Hoàng Sĩ schiet op doel. Méndez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - Ataque e Injusticia 1:0

12e minuut.
Chuvé passt de bal met de wreef. Řepa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alicante. Alicante krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Nomães probeert de bal met de borst te controleren. Aldermand is nu in balbezit. Aldermand geeft een lange en hoge pass. Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Chuvé bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvé passt de bal in één keer door. Řepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Řepa schiet op doel. Filipputti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC LaFarsa - Ataque e Injusticia 1:1

29e minuut.
Řepa rent richting de bal. Piesik onderschept slim de pass. Voliotis probeert naar een medespeler te passen. López rent richting de bal. López draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Zanotti is nu in balbezit. Voliotis onderschept slim de pass. Voliotis passt de bal met de wreef. López is nu in balbezit. López draait met de bal, schiet en ... Méndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Filuba geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Řepa de bal. Chuvé is nu in balbezit. Chuvé draait met de bal, schiet en ... Filipputti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - Ataque e Injusticia 1:2

42e minuut.
Filuba met de inworp. Cirio speelt de bal door. Aiala is nu in balbezit. Aiala schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ciemny de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Voliotis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. López rent richting de bal. López passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hoàng Sĩ de bal. Hoàng Sĩ haalt uit met een fantastische trap. Méndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC LaFarsa 46%, Ataque e Injusticia 54%.
AC LaFarsa - Ataque e Injusticia 1:2

47e minuut.
Diarte passt de bal in één keer door. Chuvé geeft een lange en hoge pass. Nomães is nu in balbezit. Nomães haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - Ataque e Injusticia 1:3

50e minuut.
López rent richting de bal. López geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aiala de bal. Hoàng Sĩ rent richting de bal. Hoàng Sĩ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Klungelig pakt Alicante de bal. Řepa rent richting de bal. Alicante begaat een overtreding. Alicante krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

52e minuut.
Aiala passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chuvé de bal. Chuvé passt de bal met de wreef. Řepa rent richting de bal. Řepa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Inworp. Voliotis met de inworp. López speelt de bal door. Hoàng Sĩ bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sĩ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - Ataque e Injusticia 2:3

61e minuut.
Inworp. Cirio met een snelle inworp. Voliotis geeft een hoge lob. Diarte speelt de bal door. López geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cirio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aiala probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Sĩ rent richting de bal. Hoàng Sĩ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ursulescu geeft de bal voor. Piesik kopt de bal weg. López is nu in balbezit. Hoàng Sĩ rent richting de bal. Hoàng Sĩ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC LaFarsa - Ataque e Injusticia 3:3

70e minuut.
Hoàng Sĩ verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Sĩ probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt López de bal. López draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Scicluna passt de bal zonder na te denken. Zanotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanotti speelt de bal door. Řepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Řepa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - Ataque e Injusticia 3:4

85e minuut.
Ursulescu onderschept slim de pass. Ursulescu probeert naar een medespeler te passen. Chuvé met een sublieme pass. Řepa rent richting de bal. Řepa schiet op doel. Filipputti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Řepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Řepa draait met de bal, schiet en ... Filipputti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Cirio met de inworp. Aiala probeert de bal met de borst te controleren. Aiala geeft een lange en hoge pass. López rent richting de bal. López draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Aldermand probeert naar een medespeler te passen. Aiala rent richting de bal. Aiala passt de bal zonder na te denken. Hoàng Sĩ is nu in balbezit. Hoàng Sĩ haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC LaFarsa 35%, Ataque e Injusticia 65%.
AC LaFarsa - Ataque e Injusticia 3:4