Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ola Poke Questo e Boca
Cebolla Crocante Tactiek ESTAS CAGADO!
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 31.9
adequate Schieten good
weak Passen weak
weak Verdedigen average


5e minuut.
Wydrzyński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz De Bedoya met de inworp. Klungelig pakt Scriha de bal. Scriha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Günsel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Virtejaru de bal. Górnikowski rent richting de bal. Virtejaru onderschept slim de pass. Virtejaru schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Inworp. Díaz De Bedoya met een snelle inworp. Scriha rent richting de bal. Scriha haalt uit met een fantastische trap. Insaurralde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ola Poke - Questo e Boca 0:1

28e minuut.
Gershon passt de bal zonder na te denken. Benítez geeft de bal voor. Plutão rent richting de bal. Plutão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gershon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gershon probeert naar een medespeler te passen. Villar is nu in balbezit. Negreiros onderschept slim de pass. Negreiros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ola Poke 46%, Questo e Boca 54%.
Ola Poke - Questo e Boca 0:1

57e minuut.
Virtejaru maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal rolt over de achterlijn. Insaurralde trapt de bal weg. Díaz De Bedoya is nu in balbezit. Díaz De Bedoya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Carnabuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnabuci geeft een lange en hoge pass. Plutão kopt de bal weg. Negreiros rent richting de bal. Negreiros schiet op doel. Candia bokst de bal weg.

63e minuut.
Babayev geeft de bal voor. Negreiros kopt de bal weg. Plutão is nu in balbezit. Plutão schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Górnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnikowski geeft een hoge lob. Lê Đức kopt de bal weg. Plutão bereikt de bal nog maar net als eerste. Plutão draait met de bal, schiet en ... Candia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lê Đức rent richting de bal. Lê Đức schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Candia trapt de bal weg. Babayev kopt de bal weg. Negreiros is nu in balbezit. Negreiros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Candia speelt de bal door. Carnabuci heeft problemen om de bal te vangen. Domínguez Sanguino bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez Sanguino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ola Poke 45%, Questo e Boca 55%.
Ola Poke - Questo e Boca 0:1