Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Questo e Boca Deportivo Serenidad
ESTAS CAGADO! Tactiek Bloque2D
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 39.4
good Schieten good
weak Passen adequate
average Verdedigen average


17e minuut.
Utkun kopt de bal weg. Ilabaca heeft problemen om de bal te vangen. Villar is nu in balbezit. Ilabaca onderschept slim de pass. Ilabaca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - Deportivo Serenidad 0:1

25e minuut.
Souliopoulos met een sublieme pass. Reiseder bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiseder rent richting de bal. Reiseder haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ivanovič passt de bal in één keer door. Kumara verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lando geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Reiseder heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - Deportivo Serenidad 0:2

40e minuut.
Souliopoulos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Deijl de bal. Scriha verovert de bal door een tackle van achteren. Virtejaru rent richting de bal. Virtejaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Questo e Boca 54%, Deportivo Serenidad 46%.
Questo e Boca - Deportivo Serenidad 0:2

46e minuut.
Detrelles komt het veld opgelopen. De Marchi komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Betka geeft een hoge lob. Günsel rent richting de bal. De Marchi is nu in balbezit. De Marchi geeft een lange en hoge pass. Günsel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Virtejaru verovert de bal door een tackle van achteren. Virtejaru met een sublieme pass. Kabulov is nu in balbezit. Scriha verovert de bal door een tackle van achteren. Scriha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Questo e Boca 47%, Deportivo Serenidad 53%.
Questo e Boca - Deportivo Serenidad 0:2