Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mala_Junta FC Questo e Boca
Champein Tactiek ESTAS CAGADO!
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 32.6
average Schieten good
adequate Passen weak
average Verdedigen average


12e minuut.
Virtejaru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

20e minuut.
De Wulf rent richting de bal. De Wulf probeert naar een medespeler te passen. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă haalt uit met een fantastische trap. Candia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Díaz geeft de bal voor. Krivokapić onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Romero neemt de hoekschop. Turtă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - Questo e Boca 1:0

25e minuut.
Díaz De Bedoya geeft een hoge lob. Günsel heeft problemen om de bal te vangen. Etcheverry is nu in balbezit. Günsel verovert de bal door een tackle van achteren. Günsel geeft een hoge lob. Neffa bokst de bal weg.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Günsel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Scriha is nu in balbezit. Scriha schiet op doel. Na een snelle pass probeert De Wulf de bal onder controle te krijgen. Neffa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mala_Junta FC - Questo e Boca 1:1

30e minuut.
Greco is nu in balbezit. Greco passt de bal in één keer door. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă haalt uit met een fantastische trap. Candia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - Questo e Boca 2:1

31e minuut.
Vega komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Omolade geeft de bal voor. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres geeft een hoge lob. Omolade kopt de bal weg. Günsel geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Pettirossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettirossi geeft de bal voor. Villar controleert de bal met de borst. Turtă rent richting de bal. Turtă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Günsel geeft een hoge lob. Díaz De Bedoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz De Bedoya speelt de bal door. Scriha rent richting de bal. Scriha haalt uit met een fantastische trap. Vega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mala_Junta FC 50%, Questo e Boca 50%.
Mala_Junta FC - Questo e Boca 2:1

46e minuut.
Scappini komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Wasmosy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Günsel met de inworp. Gershon rent richting de bal. Gershon geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Etcheverry de bal. Díaz is nu in balbezit. Díaz speelt de bal door. Greco is nu in balbezit. Greco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Scappini met een snelle inworp. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero probeert naar een medespeler te passen. Greco rent richting de bal. Greco draait met de bal, schiet en ... Candia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
De Wulf bereikt de bal nog maar net als eerste. De Wulf met een sublieme pass. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco is nu in balbezit. Greco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Kumara geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz met een snelle inworp. Greco is nu in balbezit. Greco schiet op doel. Paal!

80e minuut.
Romero is nu in balbezit. Romero geeft een hoge lob. Gershon probeert de bal met de borst te controleren. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Greco heeft problemen om de bal te vangen. Krivokapić is nu in balbezit. Turtă verovert de bal door een tackle van achteren. Turtă haalt uit met een fantastische trap. Candia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - Questo e Boca 3:1

89e minuut.
Romero rent richting de bal. Romero passt de bal met de wreef. Turtă is nu in balbezit. Turtă schiet op doel. Candia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mala_Junta FC 54%, Questo e Boca 46%.
Mala_Junta FC - Questo e Boca 3:1