Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chiquito Desamparados Tigres
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.3
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Huerta rent richting de bal. González verovert de bal door een tackle van achteren. González passt de bal met de wreef. Fadlala is nu in balbezit. Fadlala schiet op doel. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Ozorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozorio passt de bal met de wreef. Fadlala is nu in balbezit. Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Guerrero rent richting de bal. Yambay onderschept slim de pass. Yambay met een sublieme pass. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Barrientos rent richting de bal. Ozorio onderschept slim de pass. Ozorio passt de bal met de wreef. Aldama is nu in balbezit. Aldama geeft de bal voor. Acosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Areco verovert de bal door een tackle van achteren. Areco passt de bal zonder na te denken. Ozorio is nu in balbezit. Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiva draait met de bal, schiet en ... Acosta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
chiquito - Desamparados Tigres 1:0

25e minuut.
Daar is Ozorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stroessner bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroessner passt de bal zonder na te denken. Miranda rent richting de bal. Miranda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chiquito 43%, Desamparados Tigres 57%.
chiquito - Desamparados Tigres 1:0

57e minuut.
Areco speelt de bal door. Leiva rent richting de bal. Barrientos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barrientos krijgt een gele kaart. Leiva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leiva wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
González kan de bal niet met de borst controleren. Huerta rent richting de bal. Huerta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Leiva de bal. Leiva geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Stroessner bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroessner speelt de bal door. Miranda is nu in balbezit. Miranda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chiquito - Desamparados Tigres 1:1

74e minuut.
Ozorio geeft een lange en hoge pass. Tellez bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiva verovert de bal door een tackle van achteren. Leiva draait met de bal, schiet en ... Acosta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chiquito - Desamparados Tigres 2:1

86e minuut.
Ojeda geeft de bal voor. Silva is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soto. Soto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chiquito 40%, Desamparados Tigres 60%.
chiquito - Desamparados Tigres 2:1