Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Hijos arabe unido fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco met een sublieme pass. Hurane bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado onderschept slim de pass. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Reed onderschept slim de pass. Reed passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chung de bal. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pacheco kopt de bal weg. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda passt de bal met de wreef. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Palofox geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jayo met de inworp. Barrios rent richting de bal. Barrios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Obando rent richting de bal. Ledezma rent richting de bal. Obando maakt een afschuwelijke overtreding. Ledezma raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ledezma kan niet meer verder spelen. Bailey komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios is nu in balbezit. Barrios passt de bal zonder na te denken. Palma De León rent richting de bal. Palma De León schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Hijos - arabe unido fc 0:1

41e minuut.
Klungelig pakt Bailey de bal. Quiroz rent richting de bal. Bailey onderschept slim de pass. Bailey geeft een lange en hoge pass. Salgado springt en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Hijos 54%, arabe unido fc 46%.
AC Hijos - arabe unido fc 0:1

51e minuut.
Chung speelt de bal door. Palma De León rent richting de bal. Palma De León heeft problemen om de bal te vangen. Barrios is nu in balbezit. Barrios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Hijos - arabe unido fc 0:2

64e minuut.
Palofox geeft de bal voor. Pacheco probeert de bal aan de voet te houden. Chung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pacheco moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pacheco kan niet meer verder spelen. Tejada komt het veld opgelopen.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tejada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rueda geeft een hoge lob. Salgado krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Hijos - arabe unido fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Hijos 43%, arabe unido fc 57%.
AC Hijos - arabe unido fc 1:2