Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calmados Avestruces Maravillosos Gatos
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Mendieta geeft een lange en hoge pass. Rosas probeert de bal aan de voet te houden. Aldrete is nu in balbezit. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Avestruces - Maravillosos Gatos 0:1

12e minuut.
Aldrete rent richting de bal. Aldrete passt de bal in één keer door. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter haalt uit met een fantastische trap. Obando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Avestruces - Maravillosos Gatos 0:2

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ponce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter geeft de bal voor. Morán geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce met een sublieme pass. Thompson is nu in balbezit. Thompson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina met een sublieme pass. Aldrete rent richting de bal. Hunter verovert de bal door een tackle van achteren. Hunter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson met een sublieme pass. Daar is Hunter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Barahona speelt de bal door. Aldrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Avestruces - Maravillosos Gatos 0:3

37e minuut.
Saés rent richting de bal. Hunter verovert de bal door een tackle van achteren. Hunter passt de bal met de wreef. Thompson is nu in balbezit. Thompson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Villalaz geeft de bal voor. Inworp. Birmingham met de inworp. Chiari bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Chiari passt de bal met de wreef. Villalaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalaz passt de bal in één keer door. Daar is Saés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saés draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Barahona rent richting de bal. Chiari verovert de bal door een tackle van achteren. Chiari probeert naar een medespeler te passen. Saés is nu in balbezit. Saés draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calmados Avestruces 54%, Maravillosos Gatos 46%.
Calmados Avestruces - Maravillosos Gatos 0:3

68e minuut.
Medina speelt de bal door. Chiari rent richting de bal. Chiari probeert naar een medespeler te passen. Saés bereikt de bal nog maar net als eerste. Saés haalt uit met een fantastische trap. Nazarit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Julio met een snelle inworp. Zings rent richting de bal. Zings met een sublieme pass. Chiari rent richting de bal. Chiari geeft een lange en hoge pass. Nazarit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Daar is Villalaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiari verovert de bal door een tackle van achteren. Chiari passt de bal in één keer door. Saés bereikt de bal nog maar net als eerste. Saés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ponce speelt de bal door. Thompson rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Gibbs ... Strafschop! Gibbs krijgt een gele kaart. Thompson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Thompson neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Avestruces - Maravillosos Gatos 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calmados Avestruces 48%, Maravillosos Gatos 52%.
Calmados Avestruces - Maravillosos Gatos 0:4