Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ahura Mazda Fc Castillo FC
Ahura 2.0 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
38 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 18.9
very good Schieten unsatisfactory
good Passen poor
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Nimbley onderschept slim de pass. Nimbley speelt de bal door. Salomon met een sublieme pass. Pera rent richting de bal. Pera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Castillo FC 1:0

2e minuut.
Klungelig pakt Rentería de bal. Palofox bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pera krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Salomon rent richting de bal. Salomon geeft een hoge lob. Herold kopt de bal weg. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Herold probeert naar een medespeler te passen. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold is nu in balbezit. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Castillo FC 2:0

7e minuut.
Batista verovert de bal door een tackle van achteren. Salomon verovert de bal door een tackle van achteren. Salomon probeert naar een medespeler te passen. Pera rent richting de bal. Pera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Herold verovert de bal door een tackle van achteren. Herold passt de bal in één keer door. Pera is nu in balbezit. Pera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Castillo FC 3:0

13e minuut.
Palofox probeert naar een medespeler te passen. Posada bereikt de bal nog maar net als eerste. Posada speelt de bal door. Pera rent richting de bal. Pera draait met de bal, schiet en ... Rentería verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Herold rent richting de bal. Leguizamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera onderschept slim de pass. Pera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Castillo FC 4:0

20e minuut.
Solanilla geeft een lange en hoge pass. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbin draait met de bal, schiet en ... Rentería werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Castillo FC 5:0

22e minuut.
Salomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomon geeft een hoge lob. Klungelig pakt Herold de bal. Herold draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Poveda de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Leguizamo verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durbin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pera rent richting de bal. Pera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Solanilla geeft een hoge lob. Klungelig pakt Leguizamo de bal. Durbin rent richting de bal. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Posada onderschept slim de pass. Mon rent richting de bal. Mon passt de bal zonder na te denken. Pera heeft problemen om de bal te vangen. Pera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Castillo FC 6:0

36e minuut.
Posada bereikt de bal nog maar net als eerste. Posada met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Durbin neemt de hoekschop. Herold krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Arroyo verovert de bal door een tackle van achteren. Arroyo geeft de bal voor. Nimbley kopt de bal weg. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera draait met de bal, schiet en ... Rentería probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Castillo FC 7:0

45e minuut.
Mon met een sublieme pass. Salomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomon passt de bal zonder na te denken. Pera rent richting de bal. Pera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahura Mazda Fc 32%, Castillo FC 68%.
Ahura Mazda Fc - Castillo FC 7:0

47e minuut.
Herold is nu in balbezit. Herold geeft de bal voor. Pera rent richting de bal. Pera draait met de bal, schiet en ... Rentería maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Castillo FC 8:0

48e minuut.
Pera rent richting de bal. Salomon met een sublieme pass. Durbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbin draait met de bal, schiet en ... Leguizamo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Poveda geeft de bal voor. Inworp. Belenguer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Durbin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durbin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Salomon geeft een hoge lob. Daar is Pera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pera haalt uit met een fantastische trap. Rentería maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Poveda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Castillo FC 9:0

58e minuut.
Salomon is nu in balbezit. Salomon passt de bal in één keer door. Pera rent richting de bal. Pera schiet op doel. Rentería werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Castillo FC 10:0

63e minuut.
Belenguer met een sublieme pass. Salomon speelt de bal door. Leguizamo heeft problemen om de bal te vangen. Durbin is nu in balbezit. Durbin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Canales komt het veld opgelopen. Caicedo komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Rentería met een harde bal richting middenveld. Daar is Nimbley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mon met een sublieme pass. Caicedo rent richting de bal. Caicedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Rentería trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belenguer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durbin is nu in balbezit. Durbin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caicedo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Castillo FC 11:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osorio komt het veld opgelopen. Ledezma komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Durbin geeft een hoge lob. Nimbley kopt de bal weg. Klungelig pakt Arroyo de bal. Caicedo is nu in balbezit. Caicedo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Canales is nu in balbezit. Canales geeft een hoge lob. Daar is Poveda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caicedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caicedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Castillo FC 12:0

80e minuut.
Leguizamo kopt de bal weg. Canales is nu in balbezit. Canales geeft een hoge lob. Caicedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caicedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Inworp. Gaitán komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Ledezma kopt de bal weg. Canales probeert de bal aan de voet te houden. Baloy is nu in balbezit. Canales onderschept slim de pass. Canales passt de bal in één keer door. Rentería bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Durbin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nimbley de bal. Nimbley met een sublieme pass. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Leguizamo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caicedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caicedo haalt uit met een fantastische trap. Rentería kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Durbin rent richting de bal. Durbin haalt uit met een fantastische trap. Rentería bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Castillo FC 13:0

90e minuut.
Osorio geeft de bal voor. Caicedo kopt de bal weg. Daar is Batista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canales rent richting de bal. Canales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahura Mazda Fc 18%, Castillo FC 82%.
Ahura Mazda Fc - Castillo FC 13:0