Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borrachos Hijos Campeones Moribundos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18
average Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Arrocha rent richting de bal. Forsaythe verovert de bal door een tackle van achteren. Robles De Frías is nu in balbezit. Robles De Frías schiet op doel. Montilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borrachos Hijos - Campeones Moribundos 0:1

8e minuut.
Robles De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles De Frías probeert naar een medespeler te passen. Parris geeft een hoge lob. Forsaythe heeft problemen om de bal te vangen. Forsaythe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Valentine probeert naar een medespeler te passen. De Hoyos is nu in balbezit. De Hoyos passt de bal in één keer door. Montero rent richting de bal. Montero haalt uit met een fantastische trap. Chifundo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bramwell neemt de hoekschop. Montero krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Robles De Frías rent richting de bal. Forsaythe bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles De Frías rent richting de bal. Robles De Frías draait met de bal, schiet en ... Arrocha heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Montilla met een sublieme pass. Espitia Navarro kopt de bal weg. Aub bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles De Frías is nu in balbezit. Robles De Frías geeft een hoge lob. Paal!

30e minuut.
Espitia Navarro passt de bal met de wreef. Goss bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Montero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borrachos Hijos - Campeones Moribundos 1:1

32e minuut.
Arrocha kopt de bal weg. Robles De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles De Frías probeert naar een medespeler te passen. Forsaythe rent richting de bal. Forsaythe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Parris heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Aub is nu in balbezit. Diez Ríos rent richting de bal. Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Espitia Navarro is nu in balbezit. Espitia Navarro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borrachos Hijos 58%, Campeones Moribundos 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borrachos Hijos - Campeones Moribundos 1:1

53e minuut.
Espitia Navarro onderschept slim de pass. Espitia Navarro speelt de bal door. Klungelig pakt Goss de bal. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Riquelme passt de bal met de wreef. De Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Díaz krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Arrocha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Evans met de inworp. Robles De Frías rent richting de bal. Robles De Frías haalt uit met een fantastische trap. Montilla bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borrachos Hijos 55%, Campeones Moribundos 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borrachos Hijos - Campeones Moribundos 1:1