Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Conformistas Inútiles Escandalosos Nutrias
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
De los Ríos speelt de bal door. Fuentes is nu in balbezit. Pascual verovert de bal door een tackle van achteren. Pascual draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Conformistas Inútiles - Escandalosos Nutrias 1:0

11e minuut.
Otero is nu in balbezit. Quiroz onderschept slim de pass. Quiroz passt de bal zonder na te denken. Pascual rent richting de bal. Pascual draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Leguias verovert de bal door een tackle van achteren. Leguias geeft de bal voor. Daar is Pascual, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alba is nu in balbezit. Alba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sinclair speelt de bal door. Otero rent richting de bal. Otero passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sinclair de bal. Sinclair draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Conformistas Inútiles - Escandalosos Nutrias 1:1

20e minuut.
Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo probeert naar een medespeler te passen. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascual onderschept slim de pass. Pascual haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguias verovert de bal door een tackle van achteren. Leguias speelt de bal door. Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascual schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conformistas Inútiles 49%, Escandalosos Nutrias 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Conformistas Inútiles - Escandalosos Nutrias 1:1

46e minuut.
Justavino bereikt de bal nog maar net als eerste. Justavino geeft een hoge lob. Baxter probeert de bal aan de voet te houden. Pascual is nu in balbezit. Pascual draait met de bal, schiet en ... Flores verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Murillo is nu in balbezit. Murillo passt de bal met de wreef. Chacón is nu in balbezit. Alba onderschept slim de pass. Alba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ledezma passt de bal met de wreef. Chacón rent richting de bal. Leguias met een sublieme pass. Pascual heeft problemen om de bal te vangen. Pascual schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Leguias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón is nu in balbezit. Sinclair probeert naar een medespeler te passen. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conformistas Inútiles 47%, Escandalosos Nutrias 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Conformistas Inútiles - Escandalosos Nutrias 1:1