Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK SARAJKA 2 Istočni Medvjedi
metak Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 20.3
very good Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Kövecses is nu in balbezit. Delić onderschept slim de pass. Delić passt de bal in één keer door. Vitakić is nu in balbezit. Vitakić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Đaković passt de bal in één keer door. Vitakić geeft de bal voor. Daar is Papić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikić schiet op doel. Troise probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Troise probeert naar een medespeler te passen. Stachyra is nu in balbezit. Bjeković bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra onderschept slim de pass. Stachyra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Delić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövecses rent richting de bal. Delić maakt een afschuwelijke overtreding. Delić krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Gregorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorić speelt de bal door. Stachyra rent richting de bal. Stachyra schiet op doel. Kosorić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - Istočni Medvjedi 1:0

35e minuut.
Stachyra onderschept slim de pass. Hyde rent richting de bal. Stachyra is nu in balbezit. Stachyra haalt uit met een fantastische trap. Kosorić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Bocquet geeft een lange en hoge pass. Inworp. Papić met een snelle inworp. Delić is nu in balbezit. Delić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK SARAJKA 2 61%, Istočni Medvjedi 39%.
FK SARAJKA 2 - Istočni Medvjedi 1:0

62e minuut.
Fitipaldi geeft een hoge lob. Kövecses kopt de bal weg. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Stachyra de bal. Stachyra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - Istočni Medvjedi 2:0

71e minuut.
Đaković probeert naar een medespeler te passen. Mihić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra verovert de bal door een tackle van achteren. Pinkos is nu in balbezit. Pinkos draait met de bal, schiet en ... Kosorić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Vitakić speelt de bal door. Papić rent richting de bal. Papić probeert naar een medespeler te passen. Komljenović rent richting de bal. Komljenović draait met de bal, schiet en ... Troise kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Nikić rent richting de bal. Gregorić verovert de bal door een tackle van achteren. Gregorić passt de bal zonder na te denken. Stachyra is nu in balbezit. Stachyra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - Istočni Medvjedi 3:0

76e minuut.
Daar is Delić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mihić de bal. Stachyra is nu in balbezit. Stachyra schiet op doel. Paal!

80e minuut.
Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde geeft de bal voor. Daar is Nikić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - Istočni Medvjedi 4:0

85e minuut.
Đaković is nu in balbezit. Đaković probeert naar een medespeler te passen. Stachyra rent richting de bal. Stachyra draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jeftić de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK SARAJKA 2 48%, Istočni Medvjedi 52%.
FK SARAJKA 2 - Istočni Medvjedi 4:0