Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polomljenji Stranci Brzi Farmaceut
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Šajin is nu in balbezit. Ivković bereikt de bal nog maar net als eerste. Šajin onderschept slim de pass. Šajin geeft een hoge lob. Krunovac kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Žerajić is nu in balbezit. Žerajić geeft de bal voor. Radić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radić schiet op doel. Šarac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polomljenji Stranci - Brzi Farmaceut 0:1

33e minuut.
Zogović onderschept slim de pass. Zogović met een sublieme pass. Radić is nu in balbezit. Radić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polomljenji Stranci - Brzi Farmaceut 0:2

34e minuut.
Šajin rent richting de bal. Zogović verovert de bal door een tackle van achteren. Radić is nu in balbezit. Zogović is nu in balbezit. Zogović schiet op doel. Šarac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polomljenji Stranci 58%, Brzi Farmaceut 42%.
Polomljenji Stranci - Brzi Farmaceut 0:2

52e minuut.
Smiljanić geeft de bal voor. Inworp. Martić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šajin rent richting de bal. Šajin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Radić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanović verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanović speelt de bal door. Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Grbić verovert de bal door een tackle van achteren. Zogović rent richting de bal. Zogović met een sublieme pass. Radić is nu in balbezit. Radić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ivković passt de bal zonder na te denken. Radić rent richting de bal. Lukšić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lukšić krijgt een gele kaart. Radić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stojinić wilt de vrije trap nemen. Tomović probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Polomljenji Stranci - Brzi Farmaceut 0:3

72e minuut.
Babić bereikt de bal nog maar net als eerste. Babić passt de bal met de wreef. Šajin bereikt de bal nog maar net als eerste. Šajin draait met de bal, schiet en ... Kovačević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polomljenji Stranci - Brzi Farmaceut 1:3

75e minuut.
Šajin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojinić rent richting de bal. Šajin onderschept slim de pass. Šajin schiet op doel. Kovačević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polomljenji Stranci - Brzi Farmaceut 2:3

82e minuut.
Lukšić geeft een lange en hoge pass. Šajin heeft problemen om de bal te vangen. Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šajin is nu in balbezit. Šajin schiet op doel. Kovačević bokst de bal weg. Anđušić rent richting de bal. Anđušić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šarac trapt de bal weg van het doel. Zoletić kopt de bal weg. Radić rent richting de bal. Radić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polomljenji Stranci 42%, Brzi Farmaceut 58%.
Polomljenji Stranci - Brzi Farmaceut 2:3