Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 19:25
  • Competitiewedstrijd: League 3.02
  • Stadion: briant Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2273
briant sango football union
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Lagat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rutu komt het veld opgelopen. Ongeri trapt de bal weg van het doel. Ngotho kopt de bal weg. Lusalah kan de bal niet met de borst controleren. Kamau is nu in balbezit. Kamau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Adipo bereikt de bal nog maar net als eerste. Keino bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nyaga zijn tegenspeler op de grond. Nyaga is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

32e minuut.
Ruto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruto met een sublieme pass. Gichonga met een sublieme pass. Matiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: briant 54%, sango football union 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
briant - sango football union 0:0

61e minuut.
Rutu geeft een hoge lob. Gacharia kopt de bal weg. Matiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Ruto is nu in balbezit. Keino is nu in balbezit. Ruto verovert de bal door een tackle van achteren. Matiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Ruto verovert de bal door een tackle van achteren. Ruto geeft de bal voor. Daar is Rutu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Keino kan de bal niet met de borst controleren. Gacharia rent richting de bal. Gacharia met een sublieme pass. Matiba is nu in balbezit. Matiba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: briant 35%, sango football union 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
briant - sango football union 0:0