Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:23
  • Competitiewedstrijd: League 3.02
  • Stadion: reach fc Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1624
reach fc supernovafc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Koskei rent richting de bal. Koskei schiet op doel. Otieno probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maruti neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Ndugo is nu in balbezit. Maruti is nu in balbezit. Maruti passt de bal zonder na te denken. Koskei rent richting de bal. Koskei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Matiku probeert de bal aan de voet te houden. Langat rent richting de bal. Langat passt de bal met de wreef. Kimutai is nu in balbezit. Kimutai schiet op doel. Cheruiyot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
reach fc - supernovafc 0:1

16e minuut.
Mambo-Mumba speelt de bal door. Koskei bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malot. Malot krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Daar is Chepkwony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kimutai is nu in balbezit. Ochiang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ochiang krijgt een gele kaart. Kimutai raakt geblesseerd tijdens het duel. Malot zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kimani heeft problemen om de bal te vangen. Kimutai is nu in balbezit. Kimutai schiet op doel. Cheruiyot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
reach fc - supernovafc 0:2

31e minuut.
Osewe probeert naar een medespeler te passen. Langat rent richting de bal. Langat probeert naar een medespeler te passen. Kimutai is nu in balbezit. Kimutai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
reach fc - supernovafc 0:3

42e minuut.
Barmasai geeft een lange en hoge pass. Koskei rent richting de bal. Mambo-Mumba rent richting de bal. Koskei rent richting de bal. Koskei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reach fc 53%, supernovafc 47%.
reach fc - supernovafc 0:3

63e minuut.
Matiku passt de bal zonder na te denken. Langat bereikt de bal nog maar net als eerste. Langat passt de bal zonder na te denken. Kimutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimutai schiet op doel. Cheruiyot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
reach fc - supernovafc 0:4

67e minuut.
Mambo-Mumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Mambo-Mumba geeft een hoge lob. Kinsaka kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Muhavi zal de hoekschop nemen. Osewe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Barmasai met de inworp. Kimani is nu in balbezit. Kimani passt de bal in één keer door. Koskei is nu in balbezit. Koskei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reach fc 62%, supernovafc 38%.
reach fc - supernovafc 0:4