Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indifferent Thunder bandito fc
Normal Tactiek 451
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Bitok met de inworp. Ngilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbugua tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mbugua krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Ngilu passt de bal met de wreef. Okayu is nu in balbezit. Adipo onderschept slim de pass. Ngilu verovert de bal door een tackle van achteren. Ngilu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Indifferent Thunder - bandito fc 1:0

32e minuut.
Origi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bitok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ngilu is nu in balbezit. Ngilu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Adipo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karim is nu in balbezit. Karim passt de bal in één keer door. Sang rent richting de bal. Sang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Okayu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wairimu is nu in balbezit. Okayu verovert de bal door een tackle van achteren. Ngilu rent richting de bal. Ngilu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indifferent Thunder 46%, bandito fc 54%.
Indifferent Thunder - bandito fc 1:0

49e minuut.
Inworp. Bitok met een snelle inworp. Ngilu rent richting de bal. Ngilu haalt uit met een fantastische trap. Okayu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Nyariki passt de bal met de wreef. Okayu is nu in balbezit. Ngilu rent richting de bal. Okayu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okayu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Karim raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baraza komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Mbareck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbareck geeft de bal voor. Loloupe rent richting de bal. Mbugua onderschept slim de pass. Mbugua haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Nyariki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyariki geeft een hoge lob. Bitok kopt de bal weg. Okayu is nu in balbezit. Okayu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indifferent Thunder 52%, bandito fc 48%.
Indifferent Thunder - bandito fc 1:0