Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quesada FC CF
Bracigliano Tactiek rmder
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 61.6
excellent Schieten very good
solid Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


7e minuut.
Daar is Nesrsta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freire Mendes rent richting de bal. Fröhlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire Mendes onderschept slim de pass. Freire Mendes schiet op doel. Beltran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Barrera met een snelle inworp. Carrizo geeft de bal voor. Cardona heeft problemen om de bal te vangen. Cardona geeft een lange en hoge pass. Castillo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Achmistrowicz-Wachmistrowicz passt de bal zonder na te denken. Mărculescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Naranjo. Naranjo krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Naves bereikt de bal nog maar net als eerste. Naves geeft een lange en hoge pass. Hiacynt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărculescu onderschept slim de pass. Mărculescu draait met de bal, schiet en ... Beltran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naves legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Castillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Castillo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Tickle probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesada FC - CF 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quesada FC 40%, CF 60%.
Quesada FC - CF 1:0

49e minuut.
Cociş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Naranjo. Cociş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kjeldsberg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mărculescu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Castillo passt de bal in één keer door. Barrera is nu in balbezit. Barrera geeft een hoge lob. Galeazzi is nu in balbezit. Galeazzi schiet op doel. Tickle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Cardona met de inworp. Naranjo probeert naar een medespeler te passen. Barrera met een sublieme pass. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesada FC - CF 2:0

79e minuut.
Freire Mendes rent richting de bal. Mărculescu rent richting de bal. Jaworski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaworski geeft de bal voor. Castillo is nu in balbezit. Tickle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardona geeft een hoge lob. Klungelig pakt Naves de bal. Castillo is nu in balbezit. Castillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Barrera de bal. Barrera geeft een lange en hoge pass. Galeazzi kopt de bal weg. Klungelig pakt Cardona de bal. Cardona geeft de bal voor. Tickle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesada FC - CF 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quesada FC 40%, CF 60%.
Quesada FC - CF 3:0