Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pequeńos Tomaditos Multi Caballeros
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten hopeless
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Tellez onderschept slim de pass. Pagola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagola speelt de bal door. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel. Eaton bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cuerdo met een sublieme pass. Corcos rent richting de bal. Corcos draait met de bal, schiet en ... Daar is Trujillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trujillo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gomez geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Castellanos de bal onder controle te krijgen. Cuerdo is nu in balbezit. Cuerdo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Corcos de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pequeńos Tomaditos - Multi Caballeros 1:0

27e minuut.
Gomez onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rodríguez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos schiet op doel. Benito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Vadillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cueto bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salgado krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Klungelig pakt Tellez de bal. Cuerdo rent richting de bal. Tellez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tellez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pequeńos Tomaditos 46%, Multi Caballeros 54%.
Pequeńos Tomaditos - Multi Caballeros 1:0

52e minuut.
Pagola passt de bal zonder na te denken. Galendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galendo met een sublieme pass. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tellez rent richting de bal. Trujillo onderschept slim de pass. Trujillo met een sublieme pass. Corcos is nu in balbezit. Corcos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Benito bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Benito met een harde bal richting middenveld. Iguereta kopt de bal weg. Cuerdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuerdo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pequeńos Tomaditos - Multi Caballeros 2:0

73e minuut.
Trujillo met een snelle inworp. Cuerdo is nu in balbezit. Tellez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cuerdo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cuerdo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Benito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pequeńos Tomaditos - Multi Caballeros 3:0

78e minuut.
Galendo is nu in balbezit. Galendo geeft de bal voor. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel. Eaton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pequeńos Tomaditos - Multi Caballeros 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pequeńos Tomaditos 45%, Multi Caballeros 55%.
Pequeńos Tomaditos - Multi Caballeros 3:1