Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Multi Campeones Real Unión Deportiva
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Rego geeft de bal voor. Daar is Cobo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frutos rent richting de bal. Frutos schiet op doel. Kaba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Multi Campeones - Real Unión Deportiva 0:1

11e minuut.
Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Corzos verovert de bal door een tackle van achteren. Corzos speelt de bal door. Cobo rent richting de bal. Cobo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Valadez bereikt de bal nog maar net als eerste. Espigares verovert de bal door een tackle van achteren. Espigares passt de bal zonder na te denken. Almada rent richting de bal. Almada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Carbajal geeft een lange en hoge pass. Frutos kopt de bal weg. Daar is Cobo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cobo draait met de bal, schiet en ... Gaitan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Multi Campeones - Real Unión Deportiva 0:2

28e minuut.
Giron met een sublieme pass. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca speelt de bal door. Cobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Valadez rent richting de bal. Espigares verovert de bal door een tackle van achteren. Espigares probeert naar een medespeler te passen. Almada bereikt de bal nog maar net als eerste. Almada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Multi Campeones 78%, Real Unión Deportiva 22%.
Multi Campeones - Real Unión Deportiva 0:2

64e minuut.
Escribano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobo is nu in balbezit. Corzos rent richting de bal. Cobo rent richting de bal. Cobo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Escribano bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbajal is nu in balbezit. Carbajal met een sublieme pass. Almada is nu in balbezit. Almada haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Corzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Escribano verovert de bal door een tackle van achteren. Escribano speelt de bal door. Almada rent richting de bal. Almada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gaitan niet meer kan verder spelen. Mata komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Multi Campeones 62%, Real Unión Deportiva 38%.
Multi Campeones - Real Unión Deportiva 0:2