Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHRISC Galaxy Foot
Arrow Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 20
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Astier geeft de bal voor. Dieltiens kopt de bal weg. M`Barga probeert de bal aan de voet te houden. Mallon rent richting de bal. Mallon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHRISC - Galaxy Foot 1:0

10e minuut.
Daar is Dieltiens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mamoun. Dieltiens raakt geblesseerd tijdens het duel. Laluz met een snel genomen vrije trap. Mallon springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Laluz is nu in balbezit. Laluz met een sublieme pass. da Mama bereikt de bal nog maar net als eerste. da Mama speelt de bal door. Mallon bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Laluz passt de bal zonder na te denken. Dieltiens rent richting de bal. Met opzet legt Mamoun zijn tegenspeler op de grond. Mamoun krijgt een gele kaart. Dieltiens is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laluz komt bij de bal en schiet. Mallon springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Astier bereikt de bal nog maar net als eerste. Astier met een sublieme pass. Bakono controleert de bal met de borst. Dieltiens bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieltiens geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Makanda rent richting de bal. Makanda geeft een lange en hoge pass. Çamlık is nu in balbezit. Ribouem verovert de bal door een tackle van achteren. Ribouem schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Ridong passt de bal met de wreef. Timba bereikt de bal nog maar net als eerste. Parralo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parralo krijgt een gele kaart. Timba raakt geblesseerd tijdens het duel. Binya zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Çamlık heeft problemen om de bal te vangen. Ribouem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribouem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHRISC - Galaxy Foot 1:1

44e minuut.
Timba met een snelle inworp. Laluz kan de bal niet met de borst controleren. Madi rent richting de bal. Madi schiet op doel. Pořezal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHRISC 50%, Galaxy Foot 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHRISC - Galaxy Foot 1:1

46e minuut.
Na een snelle pass probeert M`Barga de bal onder controle te krijgen. Dieltiens rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mamoun. Mamoun krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

52e minuut.
Madi rent richting de bal. Laluz rent richting de bal. Madi verovert de bal door een tackle van achteren. Madi schiet op doel. Pořezal probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bakono is nu in balbezit. Dieltiens verovert de bal door een tackle van achteren. Dieltiens passt de bal met de wreef. Mallon rent richting de bal. Mallon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHRISC 38%, Galaxy Foot 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHRISC - Galaxy Foot 1:1