Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dova FC Oyack City
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 26.8
weak Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen average


3e minuut.
Ayang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayang haalt uit met een fantastische trap. Bithe geeft een lange en hoge pass. N`Dam rent richting de bal. N`Dam haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ahidjo rent richting de bal. Oben verovert de bal door een tackle van achteren. Oben probeert naar een medespeler te passen. Essama bereikt de bal nog maar net als eerste. Essama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Oben speelt de bal door. Ahidjo heeft problemen om de bal te vangen. Ayang is nu in balbezit. Ayang haalt uit met een fantastische trap. N`Tamack probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dova FC - Oyack City 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dova FC 43%, Oyack City 57%.
Dova FC - Oyack City 0:1

60e minuut.
Oben probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ayang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahidjo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ahidjo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dova FC 60%, Oyack City 40%.
Dova FC - Oyack City 0:1