Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dangereux Éléphants Braves Pélicans
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
M`Bongo is nu in balbezit. Moussono verovert de bal door een tackle van achteren. Moussono met een sublieme pass. Araka is nu in balbezit. Araka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ekambi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kesseng bereikt de bal nog maar net als eerste. Moutoumdjou maakt een afschuwelijke overtreding. Kesseng raakt geblesseerd tijdens het duel. Kesseng wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
M`Bia is nu in balbezit. M`Bia passt de bal zonder na te denken. Moussono bereikt de bal nog maar net als eerste. Araka rent richting de bal. Araka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
M`Bongo bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bassa bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bassa met een sublieme pass. Araka bereikt de bal nog maar net als eerste. Araka draait met de bal, schiet en ... N`Di probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ekotto heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. M`Bia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. N`Gilad heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangereux Éléphants - Braves Pélicans 0:1

35e minuut.
Araka passt de bal in één keer door. N`Gilad is nu in balbezit. N`Gilad geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moudoh neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Essomba heeft problemen om de bal te vangen. M`Bassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesseng rent richting de bal. Kesseng draait met de bal, schiet en ... Edjoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dangereux Éléphants - Braves Pélicans 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangereux Éléphants 59%, Braves Pélicans 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dangereux Éléphants - Braves Pélicans 1:1

52e minuut.
Yombi met een snelle inworp. M`Bassa heeft problemen om de bal te vangen. M`Bassa met een sublieme pass. Moussono rent richting de bal. Moussono haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Ekambi passt de bal met de wreef. M`Bassa heeft problemen om de bal te vangen. M`Bongo onderschept slim de pass. Kesseng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesseng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangereux Éléphants - Braves Pélicans 2:1

71e minuut.
Meck geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ekambi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kesseng is nu in balbezit. Kesseng geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Moudoh rent richting de bal. Moudoh passt de bal zonder na te denken. Ekotto is nu in balbezit. Moussono bereikt de bal nog maar net als eerste. Moussono schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Essomba geeft de bal voor. Ekambi is nu in balbezit. Ekambi passt de bal met de wreef. Kesseng is nu in balbezit. Kesseng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangereux Éléphants 51%, Braves Pélicans 49%.
Dangereux Éléphants - Braves Pélicans 2:1