Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Noirs Éléphants Forts Hippopotames
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
M`Bzele probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Shiala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Battokok bereikt de bal nog maar net als eerste. Battokok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gathuessi probeert naar een medespeler te passen. N`Kendzap rent richting de bal. Douva verovert de bal door een tackle van achteren. Douva haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Noirs Éléphants - Forts Hippopotames 1:0

33e minuut.
Battokok bereikt de bal nog maar net als eerste. Battokok haalt uit met een fantastische trap. Kong kopt de bal weg. Araka bereikt de bal nog maar net als eerste. Araka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Abah met een sublieme pass. Madi heeft problemen om de bal te vangen. Gathuessi begaat een overtreding. Gathuessi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noirs Éléphants 52%, Forts Hippopotames 48%.
Noirs Éléphants - Forts Hippopotames 1:0

53e minuut.
Nsana trapt de bal weg. Battokok rent richting de bal. Lontchi maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Lontchi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lontchi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

65e minuut.
Yinda onderschept slim de pass. Yinda probeert naar een medespeler te passen. Minyem rent richting de bal. Madi bereikt de bal nog maar net als eerste. Madi draait met de bal, schiet en ... Nsana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Noirs Éléphants - Forts Hippopotames 1:1

79e minuut.
Madi kopt de bal weg. Gathuessi is nu in balbezit. Gathuessi met een sublieme pass. Klungelig pakt Douva de bal. Douva schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Noirs Éléphants - Forts Hippopotames 2:1

84e minuut.
Tchetchoua probeert naar een medespeler te passen. M`Bzele is nu in balbezit. M`Bzele geeft een hoge lob. Madi is nu in balbezit. Madi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noirs Éléphants 35%, Forts Hippopotames 65%.
Noirs Éléphants - Forts Hippopotames 2:1