Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bastion FC BAGIRA
NZ1 Tactiek B - 2.1
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
16 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.5 gemiddelde waardering 70.2
excellent Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Sejud passt de bal zonder na te denken. Jasčėnskas heeft problemen om de bal te vangen. Jasčėnskas met een sublieme pass. Bidnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidnenko draait met de bal, schiet en ... Bandura bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jasčėnskas neemt de hoekschop. Bidnenko maakt een snoekduik en kopt de bal. Bandura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion - FC BAGIRA 1:0

6e minuut.
Bidnenko probeert naar een medespeler te passen. Perego onderschept slim de pass. Jasčėnskas is nu in balbezit. Jasčėnskas haalt uit met een fantastische trap. Bandura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion - FC BAGIRA 2:0

11e minuut.
Marlett met een sublieme pass. Weissinger is nu in balbezit. van Gendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Weissinger verovert de bal door een tackle van achteren. Weissinger draait met de bal, schiet en ... Grzybczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Ónody rent richting de bal. Weissinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody schiet op doel. Grzybczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion - FC BAGIRA 2:1

22e minuut.
Şipoş geeft een hoge lob. Ónody probeert de bal met de borst te controleren. Cantieni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cantieni krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Stolyar met een sublieme pass. Weissinger is nu in balbezit. van Gendt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Weissinger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Weissinger neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grzybczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grzybczyk speelt de bal door. Yardımcı kopt de bal weg. Weissinger rent richting de bal. Weissinger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cantieni kopt de bal weg. Yardımcı geeft de bal voor. Vahula heeft problemen om de bal te vangen. Ónody is nu in balbezit. Ónody haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Wilczyk passt de bal in één keer door. Marlett rent richting de bal. Marlett passt de bal in één keer door. Daar is Weissinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weissinger draait met de bal, schiet en ... Grzybczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Bidnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolyar begaat een overtreding. Bidnenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mejía Vélez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baptiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Baptiste probeert naar een medespeler te passen. Bidnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidnenko schiet op doel. Bandura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Dorokhov probeert naar een medespeler te passen. Baptiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Baptiste geeft een lange en hoge pass. Jasčėnskas is nu in balbezit. Jasčėnskas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bidnenko kopt de bal weg. Baptiste rent richting de bal. Wilczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wilczyk krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Baptiste geeft de bal voor. Bidnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rukavytsya legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bidnenko raakt geblesseerd tijdens het duel. Bidnenko legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bandura bokst de bal weg. Bidnenko is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion - FC BAGIRA 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastion 56%, FC BAGIRA 44%.
Bastion - FC BAGIRA 3:1

48e minuut.
Perego rent richting de bal. Perego speelt de bal door. Wilczyk heeft problemen om de bal te vangen. Wilczyk geeft de bal voor. Ónody krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Sejud geeft een lange en hoge pass. Bidnenko kopt de bal weg. Baptiste rent richting de bal. Baptiste geeft een lange en hoge pass. Bidnenko springt en kopt de bal. Bandura bokst de bal weg.

60e minuut.
Ónody probeert naar een medespeler te passen. Wilczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyk geeft een lange en hoge pass. Ónody springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Dorokhov passt de bal zonder na te denken. Baptiste met een sublieme pass. Bidnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidnenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion - FC BAGIRA 4:1

63e minuut.
Bidnenko onderschept slim de pass. Bidnenko passt de bal in één keer door. Jasčėnskas probeert naar een medespeler te passen. Dorokhov is nu in balbezit. Dorokhov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Dorokhov passt de bal in één keer door. Revut is nu in balbezit. Bidnenko maakt een afschuwelijke overtreding. Bidnenko krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Rukavytsya geeft een hoge lob. Inworp. Dorokhov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baptiste geeft een hoge lob. Bidnenko maakt een snoekduik en kopt de bal. Bandura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Wilczyk probeert naar een medespeler te passen. Marlett heeft problemen om de bal te vangen. Marlett probeert naar een medespeler te passen. Daar is Weissinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weissinger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastion 52%, FC BAGIRA 48%.
Bastion - FC BAGIRA 4:1