Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorillaz2 Kalmar Old Boys 1488
winnewest1 Tactiek 5-3-2
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 4
62.6 gemiddelde waardering 68.8
excellent Schieten formidable
excellent Passen outstanding
formidable Verdedigen excellent


6e minuut.
Matviiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Matviiv met een sublieme pass. Pessi is nu in balbezit. Pessi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorillaz2 - Kalmar Old Boys 1488 1:0

8e minuut.
Félix geeft een hoge lob. Adamiak is nu in balbezit. Pessi onderschept slim de pass. Pessi haalt uit met een fantastische trap. Brown werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorillaz2 - Kalmar Old Boys 1488 2:0

13e minuut.
Mrożek probeert naar een medespeler te passen. Guadamud rent richting de bal. Guadamud speelt de bal door. Matviiv rent richting de bal. Matviiv schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Podrobakha passt de bal in één keer door. Fazlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenilenko begaat een overtreding. Zhenilenko krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Godzina met de inworp. Taşkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Podrobakha zijn tegenspeler op de grond. Podrobakha krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Taşkın passt de bal in één keer door. Poničan speelt de bal door. Godzina geeft een lange en hoge pass. Baglay is nu in balbezit. Baglay schiet op doel. Neupert bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorillaz2 52%, Kalmar Old Boys 1488 48%.
Gorillaz2 - Kalmar Old Boys 1488 2:0

46e minuut.
Dalipi komt het veld opgelopen. Əşrəfov komt het veld opgelopen. Verdixanov komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Mrożek geeft een hoge lob. Pessi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zhenilenko. Zhenilenko krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Pessi raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pessi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Poničan geeft een hoge lob. Inworp. Verdixanov met een snelle inworp. Dalipi rent richting de bal. Dalipi schiet op doel. Brown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Verdixanov geeft een lange en hoge pass. Bicheru krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorillaz2 - Kalmar Old Boys 1488 3:0

56e minuut.
Podrobakha geeft een hoge lob. Verdixanov probeert de bal met de borst te controleren. Verdixanov speelt de bal door. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi haalt uit met een fantastische trap. Brown bokst de bal weg.

61e minuut.
Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov passt de bal met de wreef. Pessi is nu in balbezit. Pessi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorillaz2 - Kalmar Old Boys 1488 4:0

63e minuut.
Dalipi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bicheru de bal. Pessi rent richting de bal. Pessi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Dalipi passt de bal met de wreef. Pessi is nu in balbezit. Poničan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pessi raakt geblesseerd tijdens het duel. Pessi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Brown verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Inworp. Bondarenko komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Klungelig pakt Əşrəfov de bal. Bondarenko rent richting de bal. Əşrəfov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Əşrəfov krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Verdixanov passt de bal zonder na te denken. Félix rent richting de bal. Félix geeft een lange en hoge pass. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru haalt uit met een fantastische trap. Brown verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pessi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorillaz2 - Kalmar Old Boys 1488 5:0

84e minuut.
Taşkın passt de bal in één keer door. Godzina is nu in balbezit. Godzina passt de bal in één keer door. Baglay bereikt de bal nog maar net als eerste. Baglay probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Félix rent richting de bal. Baglay onderschept slim de pass. Neupert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baglay rent richting de bal. Baglay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorillaz2 - Kalmar Old Boys 1488 5:1

89e minuut.
Bondarenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Əşrəfov rent richting de bal. Bondarenko verovert de bal door een tackle van achteren. Bondarenko draait met de bal, schiet en ... Neupert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorillaz2 - Kalmar Old Boys 1488 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorillaz2 41%, Kalmar Old Boys 1488 59%.
Gorillaz2 - Kalmar Old Boys 1488 5:2