Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 18:12
  • Competitiewedstrijd: Virslīga
  • Stadion: FC Ogre Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 11613
FC Ogre Reinito
mid Tactiek tris aizsragi
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
47.6 gemiddelde waardering 49.7
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Inworp. Veidenbaums met de inworp. Ķekatnieks met een sublieme pass. Klungelig pakt Kažociņš de bal. Kažociņš draait met de bal, schiet en ... Trường Vũ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Virskulis met een sublieme pass. Kante rent richting de bal. Kante met een sublieme pass. Torno rent richting de bal. Torno geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Torno rent richting de bal. Veidenbaums onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domenech. Domenech krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Ķekatnieks passt de bal met de wreef. Cirponis is nu in balbezit. Met opzet legt Virskulis zijn tegenspeler op de grond. Virskulis krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Veidenbaums passt de bal met de wreef. Kažociņš is nu in balbezit. Kažociņš met een sublieme pass. Lyakhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyakhov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Vršek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Piesis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyakhov onderschept slim de pass. Lyakhov draait met de bal, schiet en ... Trường Vũ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Ķekatnieks probeert naar een medespeler te passen. Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kažociņš begaat een overtreding. Kažociņš krijgt een gele kaart. Mălăiescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mălăiescu met een snel genomen vrije trap. Daar is Marvaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mandić krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Mălăiescu rent richting de bal. Mălăiescu geeft een hoge lob. Piesis geeft de bal voor. Kažociņš is nu in balbezit. Kažociņš haalt uit met een fantastische trap. Trường Vũ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Veidenbaums met de inworp. Ķekatnieks rent richting de bal. Ķekatnieks geeft een lange en hoge pass. Kažociņš maakt een snoekduik en kopt de bal. Trường Vũ maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Silahtar de bal. Lyakhov is nu in balbezit. Lyakhov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogre - Reinito 1:0

30e minuut.
Dripe is nu in balbezit. Dripe speelt de bal door. Lyakhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyakhov schiet op doel. Mălăiescu probeert de bal aan de voet te houden. Trường Vũ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Mandić passt de bal in één keer door. Ķekatnieks rent richting de bal. Kante begaat een overtreding. Ķekatnieks is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dripe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Trường Vũ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ogre 37%, Reinito 63%.
FC Ogre - Reinito 1:0

52e minuut.
Kante is nu in balbezit. Kante passt de bal met de wreef. Vršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vršek haalt uit met een fantastische trap. Kasza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Campos geeft de bal voor. Virskulis is nu in balbezit. Virskulis passt de bal zonder na te denken. Kante heeft problemen om de bal te vangen. Kante haalt uit met een fantastische trap. Kasza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
López González geeft een lange en hoge pass. Mariluan verovert de bal door een tackle van achteren. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kažociņš verovert de bal door een tackle van achteren. Kažociņš draait met de bal, schiet en ... Trường Vũ bokst de bal weg.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Irbe komt het veld opgelopen. Dīriķis komt het veld opgelopen. Lobelis komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ķekatnieks onderschept slim de pass. Ķekatnieks geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mălăiescu de bal. Kažociņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kažociņš draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogre - Reinito 2:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veidenbaums met de inworp. Campos is nu in balbezit. Kažociņš verovert de bal door een tackle van achteren. Kažociņš haalt uit met een fantastische trap. Paal!

88e minuut.
Ķekatnieks kan de bal niet met de borst controleren. Silahtar met een sublieme pass. López González onderschept slim de pass. Irbe heeft problemen om de bal te vangen. Irbe geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ogre 41%, Reinito 59%.
FC Ogre - Reinito 2:0